Είναι οριστικό: Αποχώρηση - βόμβα από την Τούμπα !


Φαίνεται ότι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, είναι όσα γίνονται εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου...

Γιατί ναι μεν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του κάνουν ό,τι μπορούν για να οδηγήσουν τον Δικέφαλο ψηλά, αλλά υπάρχουν γεγονότα και καταστάσεις στον σύλλογο που, όπως και να το κάνουμε, δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες!

Με τον SportDog να έχει αποκαλύψει σε ρεπορτάζ

του από την περασμένη Κυριακή, ότι η θέση του Λούμπος Μίχελ στον Δικέφαλο είναι επιφαλής. Ένα ρεπορτάζ, αποκλειστικό, που σήμερα επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδα και η Sportday!

Τι γράφαμε τότε; Θυμηθείτε:

"Ολοένα και διαρρέεται με μεγαλύτερη «άνεση», ολοένα και κυκλοφορεί περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, πως αυτός που κινδυνεύει δεν είναι ο Ιβιτς. Δεν τίθεται ακόμα θέμα αλλαγής προπονητή. Και τίνος η θέση κινδυνεύει; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως η καμπάνα χτυπά για τον Λούμπος Μίχελ. Σύμφωνα με κάποιους μάλιστα ο Σλοβάκος μετράει αντίστροφα.

Ποιες είναι οι αιτίες που οδηγούν τον διευθύνων σύμβουλο εκτός ΠΑΟΚ; Ο Μίχελ φαίνεται πως πλήρωσε τόσο την καλοκαιρινή του διαμάχη με τον Γιώργο Σαββίδη στο θέμα του επιθετικού που κυνηγούσε τότε ο ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο σας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (11-11-16) ο Σκύλος, αλλά και την (γενικότερη) μεταγραφική του πολιτική και επιλογές".


Στην πόρτα τής εξόδου από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μίχελ και οι τακτικοί αναγνώστες του SportDog το γνωρίζουν ήδη εδώ και μία εβδομάδα...

Keywords
Τυχαία Θέματα