"Εγκλωβισμένη" στο Αμβούργο η Μελάνια - Δεν μπορεί να βγει λόγω επεισοδίων

15:17 7/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε περιπέτεια εξελίσσεται η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο Αμβούργο προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της για τη συνεδρίαση των G20.

Στη γερμανική πόλη τα επεισόδια είναι μεγάλα και οι διαδηλωτές συγκρούονται με τις δυνάμεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα η πρώτη κυρία της Αμερικής να μην μπορεί να βγει έξω,

Εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ δήλωσε: «Δεν έχουμε πάρει το ΟΚ από την αστυνομία να βγούμε από το κτίριο». Την είδηση του "εγκλωβισμού" της Μελάνια στο κατάλυμά

της έδωσε δημοσιογράφος μέσω twitter.

at the moment @flotus melania #trump cannot leave her building in #hamburg due to demonstrations

— Claudia Mathe (@ClaudiaMathe) 7 Ιουλίου 2017

Η Μελάνια έχασε και την κρουαζιέρα για τις συζύγους και τους συζύγους των ξένων ηγετών. Και ήταν η μόνη που δεν πήγε.



Νωρίτερα η αυτοκινητοπομπή του Ντόναλντ Τραμπ που τον μετέφερε στην σύνοδο των G20 αναγκάστηκε να αλλάξει διαδρομή προκειμένου να φτάσει στον προορισμό της κι αυτό, γιατί ο δρόμος είχε κλείσει από διαδηλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το buzzfeed.com, οι αρμόδιοι του Λευκού Οίκου άργησαν να κάνουν κράτηση για την σύνοδο των G20 στου Αμβούργο με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ να ''ξεβολευτεί'' λιγάκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να εξασφαλίσουν διαμονή για τον Ντόναλντ Τραμπ στο ξενοδοχείο ''Four Seasons'', για να ανακαλύψουν πως ήταν ''κλεισμένο'' από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν. Το ίδιο συνέβαινε και με τα υπόλοιπα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς είχαν κάνει κράτηση άλλα σημαντικά πρόσωπα που θα έπαιρναν μέρος στην σύνοδο. Η σύνοδος της G20 είχε ανακοινωθεί από τον Φεβρουάριο, και θα χρειάζονταν 9.000 δωμάτια για να φιλοξενήσουν τους ηγέτες μαζί με τους συμβούλους και το προσωπικό τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τελικά έμεινε σε δωμάτια της Γερουσίας του Αμβούργου, που έχουν φτιαχτεί για καλεσμένους, ενώ το προσωπικό του φιλοξενήθηκε από τον πρέσβη των ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα