Δολοφόνησαν τον ανιψιό της Carolina Herrera στην Βενεζουέλα


Νεκρός βρέθηκε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Καράκας της Βενεζουέλας ο ανιψιός της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Carolina Herrera.

Ο γενικός εισαγγελέας ανέφερε πως η σορός του δολοφονηθέντα επιχειρηματία Reinaldo Jose Herrera βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσα σε ένα φορτηγό. Μαζί του βρισκόταν ακόμη μία σορός, αυτή του 31χρονου επιχειρηματία Fabrizio Mendoza. Οι δύο άνδρες έπεσαν θύματα απαγωγής από αγνώστους την ώρα που έτρωγαν σε εστιατόριο

το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δράστες ζήτησαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους και αν και τα έλαβαν, οι δύο άνδρες δολοφονήθηκαν.



Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τους απαγωγείς, ενώ, όπως τονίζει το Associated Press, κανένας εκπρόσωπος της εταιρία της Herrera δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλιο.

Ο Herrera ήταν γιος του Luis Felipe Herrera Guevara. O αδερφός του Guevara, Reinaldo Herrera είναι ο σύζυγος της διάσημης σχεδιάστριας Carolina Herrera.

Το Σάββατο, η Carolina Herrera ανέβασε ένα ποστ στο Instagram στη μνήμη του ανιψιού της, κάνοντας λόγο για διαφθορά στη Βενεζουέλα.

"Η μόνη μας ελπίδα είναι ότι η τραγική δολοφονία του νεαρού ανιψιού μας, του Reinaldo και του συνάδελφού του Fabrizio, θα συμβάλει στην μάχη κατά της τρομακτικής σφαγής και των δολοφονιών που διαπράττονται ενάντια στη νεολαία μας στη Βενεζουέλα", έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια.



Keywords
Αναζητήσεις
carolina herrera σύζυγος
Τυχαία Θέματα