Δημήτρης Τζανακόπουλος: Επικοινωνιακό κρεσέντο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Για επικοινωνιακό κρεσέντο κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, από το βήμα της Βουλής.

«Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους» για την πετρελαιοκηλίδα στον

Σαρωνικό διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, ενώ σχολιάζοντας το αίτημα της Ν.Δ. για παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή, σημείωσε ότι «κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τις απαιτήσεις του κ. Μητσοτάκη»

«Κάθε φορά που υπάρχει ένα θέμα στην επικαιρότητα ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρέπει να ζητά την παραίτηση ενός υπουργού» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Το δυστύχημα είναι ότι για άλλη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και επιχείρησε να δημιουργήσει εντυπώσεις» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό κρεσέντο» την παρέμβαση του προέδρου της Ν.Δ. στην Επιτροπή Περιβάλλοντος στη Βουλή.

Όπως επισήμανε, «όλοι οι υπουργοί βρίσκονται υπό την καθημερινή κρίση του Πρωθυπουργού και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του».

Keywords
Τυχαία Θέματα