Χριστούγεννα στην Αθήνα με τις καλύτερες μουσικές προτάσεις από τον Ρυθμό Stage


Λαϊκές, ροκ και παραδοσιακές βραδιές συναντιούνται στον Ρυθμός Stage και υπόσχονται κεφάτες και εορταστικές νύχτες.

Τετάρτη, 20 και 27 Δεκεμβρίου

Ο Πέτρος Σαριδάκης, με τη δεξιοτεχνία του στη λύρα και τους καταξιωμένους μουσικούς στο πλευρό του, Γιάννη Πλυμάκη (κρητικό λαούτο), Χρήστο Βεργάκη (λαούτο), Γιώργο Γκαραβούνη (κρουστά) και Άγγελο Παπαδάτο (κοντραμπάσο) αναζητά σύγχρονα μονοπάτια σε παλαιικούς ήχους. Με βάση τον κρητικό ήχο, πηγάζουν έξυπνες διασκευές και

φυσικά δεν λείπουν οι πιο αγαπημένες και τραγουδισμένες μελωδίες του Πέτρου Σαριδάκη.

Special guests: 20/12 η Μαρία Κοπανάκη.

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 22 και 29 Δεκεμβρίου

Η Μαρία Νομικού με τον Στέλιο Μανωλά στο λαούτο, μας προσκαλεί σε ένα «Μουσικό Ταξίδι στο Αιγαίο». Η «Αρχόντισσα του νησιώτικου τραγουδιού», εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ρυθμός Stage και προκαλεί «θαλασσοταραχή» με ένα αυθεντικό νησιώτικο γλέντι. Μαζί της στο λαούτο ο Στέλιος Μανωλάς, ο Μαυρούδης Αντωνίου στο βιολί, ο Δημήτρης Λεβάντης στα πλήκτρα και ο Γιώργος Γκίκας στο τουμπερλέκι.

Ώρα προσέλευσης 22:00
Είσοδος ελεύθερη.
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 25 ευρώ/άτομο

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Τρία αγαπημένα συγκροτήματα οι: Διόνυσος, Rockamora και Salto mortale με ροκ διάθεση και νέα δισκογραφική δουλειά ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρυθμός Stage.

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

“All that music”. H μούσα της Σαντορίνης Μαρία Δημητρίου, συμπράττει με τα αδέρφια Roman & Demian Gomez και το εξαιρετικό σαξοφωνίστα Sam Marlieri και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με επιτυχίες του διεθνούς ρεπερτορίου. Στο μπάσο ο Δημήτρης Κεφαλόπουλος προσθέτει τη δική του νότα.


Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 23-29 Δεκεμβρίου 6 Ιανουαρίου Κυριακή 24 και 31 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου

Ο Μπάμπης Τσέρτος με εορταστική διάθεση, πολύ κέφι και γευστικές προτάσεις που περιλαμβάνουν ζεστά και κρύα πιάτα, καθώς και πλήρες μενού, ο Ρυθμός Stage σας προσκαλεί τα φετινά Χριστούγεννα σε ένα γλέντι Εφ’ όλης της ύλης με τα ωραιότερα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία. Συνοδοιπόροι στις Εφ’ όλης της ύλης μουσικές βραδιές είναι η Ειρήνη Τουμπάκη με την υπέροχη φωνή της και οι κορυφαίοι Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί και Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι. Στην κιθάρα και το ούτι o Κώστας Τσεκούρας και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, το ακορντεόν, τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της ορχήστρας.

Ώρα προσέλευσης 22:00
Είσοδος ελεύθερη.

Για παραμονή Πρωτοχρονιάς, Χριστουγέννων και ανήμερα Χριστουγέννων θα υπάρχει ειδικό μενού που το έχει επιμεληθεί ο σεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστούγεννα, Αθήνα, Ρυθμό Stage,christougenna, athina, rythmo Stage