Χιου Χέφνερ: Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία του


Ούτε ένα δολάριο δεν θα κληρονομήσει η 30χρονη σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ.

Ο Χιου Χέφνερ και η Κρίσταλ Χάρις είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο η νεαρή σύντροφος του δεν θα κληρονομούσε τίποτα από την περιουσία του.

The Hefner's. #PlayboyMansion #playboyhalloween #HughHefner #CrystalHefner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #CRYSTALHEFNERARMY (@crystalhefnerteam) στις Ιούλ 18, 2016, 5:11πμ PDT

Η

περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιου Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Movie time. #CrystalHefner #HughHefner #CrystalHarris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #CRYSTALHEFNERARMY (@crystalhefnerteam) στις Νοέ 17, 2016, 3:20πμ PST

Η Κρίσταλ και ο Χιου Χέφνερ επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε τον γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες, τότε, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο.

#CrystalHefner #HughHefner #playboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #CRYSTALHEFNERARMY (@crystalhefnerteam) στις Νοέ 24, 2015, 12:18μμ PST

Μετά τον χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Χέφνερ είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Κρίσταλ. Και επέμεινε πως η τεράστια διαφορά ηλικίας δεν είχε σημασία.

Η Κρίσταλ ήταν η τρίτη σύζυγος του Χιου Χέφνερ. Είχε παντρευτεί τη Μίλντρεντ Κόνραντ το 1989 και χώρισαν μετά από 10 χρόνια και στη συνέχεια παντρεύτηκε την playmate Κίμπερλι Κόνραντ το 1999, με την οποία επίσης χώρισε μετά από 10 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα