Χιου Χέφνερ: Ανατροπή στη διαθήκη - Αφήνει τεράστια κληρονομιά στη σύζυγό του


«Δεν της άφησε τίποτα», «εκτός διαθήκης η χήρα του Χέφνερ», «είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο». Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον εκδότη του Playboy, Χιου Χέφνερ, να έχει επιμεληθεί προσωπικά ώστε η 31χρονη σύζυγος του να μην λάμβανε ούτε δολάριο από την τεράστια περιουσία του.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο Χιου Χέφνερ φρόντισε με το παραπάνω να αποκαταστήσει οικονομικά την Κρίσταλ Χάρις, με την οποία είχε παντρευτεί το 2012, όταν εκείνος

ήταν 86 ετών.

Πράγματι, η Χάρις είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δεν δικαιούται τίποτα από την κληρονομιά των 43 εκατομμυρίων δολαρίων και επιπλέον η ίδια δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη του.

Όμως, στο ίδιο προγαμιαίο συμβόλαιο αναφέρεται ότι η σέξι ξανθιά παίρνει 5 εκατομμύρια δολάρια μετρητά καθώς και μια έπαυλη αξίας 7 εκατομμύριων δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία ο εκδότης είχε αγοράσει το 2013 και της είχε υποσχεθεί ότι θα της την αφήσει.

Η πολυτελής έπαυλη διαθέτει πισίνα, 4 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, home cinema και είναι διακοσμημένη σε μοντέρνο στυλ. Το λευκό κυριαρχεί στα έπιπλα, ενώ το πάτωμα είναι από οξιά. Η δε μοναδική θέα της, προσφέρεται απλόχερα μέσα από τα τεράστια αρχιτεκτονικά ανοίγματα.

Ο φόρος ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης έπαυλης ανέρχεται στα 60.000 δολάρια ετησίως, αλλά με τα μετρητά που κληρονόμησε η χήρα του, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να τα καταβάλλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα