Χειρουργός Παπαδήμου: Σοκαρισμένος ο πρώην πρωθυπουργός, ρωτούσε πώς έγινε αυτό (vid)


Ο γιατρός που χειρούργησε τον Λουκά Παπαδήμου, περιέγραψε σήμερα τις πρώτες στιγμές που διαδραματίστηκαν μετά την μεταφορά του πρώην πρωθυπουργού στον Ευαγγελισμό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο γιατρός είπε: «Αμέσως τρέξαμε στα εξωτερικά ιατρεία και τον είδαμε στο φορείο. Ήταν γεμάτος αίματα. Αντιμετωπίσαμε τα τραύματα για αν σταματήσουμε την αιμορραγία. Ελέγξαμε την αναπνοή του, τα ζωτικά

του σημεία. Πήραμε εξετάσεις αίματος και στη συνέχεια κανονίσαμε να γίνει μια επείγουσα αξονική τομογραφία».

Τόνισε μάλιστα ότι ήταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο που θα ήταν να υπάρχει μια ενδοκοιλιακή αιμορραγία. Παρά το σοκ που είχε υποστεί, ο πρώην πρωθυπουργός απορούσε πώς συνέβη η έκρηξη. «Πώς συνέβη αυτό; Αφού ο φάκελος είχε ελεγχθεί δύο φορές» είπε στον χειρουργό του το πρωί της Παρασκευής στη ΜΕΘ.

Τέλος, ο γιατρός ανέφερε ο κ. Παπαδήμος, «πλέον, είναι πολύ πιο ήρεμος και ομιλητικός, το πρόσωπό του λάμπει, αλλά παραμένει προβληματισμένος για την πορεία της υγείας του. Δεν φαίνεται να έχει σοβαρά προβλήματα εκτός από το μηρό όπου είχε βαθύ τραυματισμό αι αυτό μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες νοσηλείας και περιποίησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα