Μπουτάρης: Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας, δεν θα άλλαζα τίποτα

14:20 4/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν είναι σαν τους άλλους πολιτικούς, με τον ίδιο να δηλώνει «αλητάμπουρας» και "αλκοολικός».

Μιλώντας στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr, ο κ. Μπουτάρης μιλά μεταξύ άλλων για τη Θεσσαλονίκη, τις πρώτες ημέρες της «Πρωτοβουλίας», αλλά και την αντιπολίτευση που δέχεται.

Ο κ. Μπουτάρης δηλώνει ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε

να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, αναφέρεται στη «διαμάχη» που είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κκ. Άνθιμο, λέγοντας ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ, συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει τα τατουάζ του «συναισθηματικά», το σκουλαρίκι του «φυλαχτό», ενώ για τις «κακοτοπιές» που πέρασε υποστηρίζει ότι:

«Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουνα και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν…».

Μάλιστα, δηλώνει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί, παρά τα 75 του χρόνια, «όποιος λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, είναι χαζός» σημειώνει και ομολογεί ότι είναι «κολλημένος alfaromeάκιας» αγαπώντας την οδήγηση και επιτρέποντας στον εαυτό του αυτή την «πολυτέλεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα