Μπιγιόνσε: Προσπαθούσε επί 5 χρόνια να ξαναμείνει έγκυος

15:56 8/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμά τους.

Η ευτυχία του διάσημου ζευγαριού, που έχει ήδη μια πεντάχρονη κόρη, την Blue Ivy, θα συμπληρωθεί με δύο ακόμη παιδάκια -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, όπως πρόσφατα «πρόδωσε» ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πηγή

που μίλησε στο «People», η εγκυμοσύνη αυτή για την Beyonce δεν ήταν εύκολη υπόθεση μιας και πάλεψε πολύ για να καταφέρει να ξαναμείνει έγκυος. «Ήθελαν πολύ να ξαναγίνουν γονείς, και μετά από μερικά χρόνια προσπαθειών τα κατάφεραν. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα» είπε η ίδια πηγή.

Πέντε χρόνια πριν, ενώ δηλαδή η κόρη της ήταν νεογέννητη, η Beyonce είχε πει στο ABC News πως θέλει κι άλλα παιδιά. «Νομίζω πως η κόρη μου χρειάζεται παρέα. Μου άρεσε που ήμουν η μεγαλύτερη αδερφή» είχε δηλώσει. Και το 2013 είχε επαναλάβει το ίδιο: Ότι η Blue Ivy θέλει παρέα. «Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα μπορεί να έχει μια υγιή, ασφαλή και νορμάλ ζωή. Είναι η προτεραιότητά μου. Τώρα η ζωή είναι εντελώς διαφορετική» είχε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα