Απίστευτος Μπαλάφας: Ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι ήταν "μια στραβή"


Δήλωση-σοκ από το στόμα του υφυπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μπαλάφα πως ο θάνατος του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι ήταν «μία στραβή».

Ο κ.Μπαλάφας στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκεια της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας χαρακτήρισε «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στο ΣΚΑΪ.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και

από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.

Μάλιστα ο κ.Μπαλάφας συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...».

Keywords
Τυχαία Θέματα