Αναστό: Δηλώσεις για το Ολυμπιακός - Ριέκα, ενώ ήταν στο «Μπερναμπέου»!


Μπορεί να βρέθηκε στις εξέδρες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσει τον δεύτερο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Νίκο Αναστόπουλο να μιλήσει στον ARENA FM 89,4 για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ριέκα, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν την σέντρα του clasico.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Μαδρίτης για να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Ατλέτικο

Μαδρίτης, στάθηκε στην καταλυτική παρουσία του Κώστα Φορτούνη στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Κροατίας:

«Ήταν καλύτερος από τη Ριέκα, μπορούσε να προηγηθεί αυτός, αλλά η Ριέκα έβαλε πρώτη γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Το ματς το γύρισε ο Φορτούνης, ο οποίος με την είσοδό του έδωσε στον Ολυμπιακό την επιθετική ώθηση για το γκολ. Στον επαναληπτικό, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος και όπως έδειξε με την Παρτιζάν έξω παίζει πιο καλά με αντεπιθέσεις και σκοράρει. Αυτό πιστεύω ότι θα κάνει και στην έδρα της Ριέκα».

Τέλος, ο πρώην προπονητής του Άρη μίλησε και για τους «κιτρινόμαυρους» και την προσπάθεια επιστροφής τους στη Super League:

«Εύχομαι να ανεβεί αυτός και ο ΟΦΗ στη Superleague γιατί είναι ομάδες με κόσμο και αξίζουν να παίζουν στη μεγάλη κατηγορία. Έφυγα σαν φίλος από τον Άρη και δεν πρόκειται να μιλήσω για όσα προβλήματα και εάν είχα στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς, δεν έχω λόγο αυτή τη στιγμή. Η ομάδα είναι μεγάλη και αξίζει να βρίσκεται ψηλά, πιστεύω ότι φέτος θα βγει, όπως και ο ΟΦΗ».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα