Ακρόαση στο Εθνικό Θέατρο


Το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου λήγει η ηλεκτρονική κατάθεση βιογραφικών για τους υποψήφιους σε ακρόαση από το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες του Χορού της καλοκαιρινής του παραγωγής Αρχαίου Δράματος.

Συγκεκριμένα η ακρόαση αφορά άντρες ηλικίας έως 40 ετών, επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση, καθώς επίσης πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Στην ακρόαση

θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή), ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του email "Ακρόαση - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ".

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας, θα ειδοποιηθούν από το γραφείο σκηνής μέσω email για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην ακρόαση από τη Δευτέρα 30/1/17 μέχρι και την Τετάρτη 1/2/17.

Οι υποψήφιοι που επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο φωτογραφίες (μία ολόσωμη, μία κοντινή). Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Όσοι κληθούν θα πρέπει να προετοιμαστούν σε υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους email.

Keywords
Τυχαία Θέματα