Αιφνίδιος χωρισμός για τη Τζένιφερ Λόπεζ; (photo &video)

14:09 8/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Όπως φαίνεται το ειδύλλιό της με τον ράπερ Ντρέικ δυστυχώς δεν κράτησε πολύ και η διάσημη σταρ αποφάσισε, όλο υπονοούμενα, να μοιραστεί την είδηση με τους φαν της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ξεκίνησαν τη σχέση τους όλο υποσχέσεις και χαμόγελα αλλά η συνέχεια δεν υπήρξε ιδιαίτερα ευχάριστη για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον 30χρονο ράπερ Ντρέικ.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι ίδιοι παρά τις κοινές φωτογραφήσεις τους και τις συχνές αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ποτέ δεν επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

Οπότε ούτε και τώρα έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους. Εντούτοις οι αινιγματικές αναρτήσεις της 47χρονης σταρ στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει ότι μάλλον έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Αρχικά υπήρξε αυτή η φωτογραφία με το ρητό: «Timing is everything. If it’s meant to happen, it will, and for the right reasons» ή επί το ελληνικότερον: « Ο συγχρονισμός είναι το παν. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει, και για τους σωστούς λόγους».

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 4, 2017 at 1:34pm PST

Οι φαν της το πήραν ως μήνυμα χωρισμού, ειδικά αφού στη συνέχεια ακολούθησε βίντεο με την Τζένιφερ να τραγουδά ιδιαίτερα συναισθηματικά το τραγούδι χωρισμού «Smile» του Nat King Kole. «Χαμογέλα όταν η καρδιά σου πονά, χαμογέλα παρόλο που κοντεύει να σπάσει» λένε οι στίχοι. Ακούστε την εδώ:

Repost: Part 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα