Αγρίνιο: Οργή κατοίκων κατά του Πάνου Σκουρλέτη - "Ντροπή σας, φτου!", του φώναζαν (pics &vids)


«Ντροπή σας, φτου!», φώναζαν οι κάτοικοι στο Αγρίνιο, ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε αυτοψία στην περιοχή η οποία επλήγη από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία.

«Τα γνωρίζετε τα προβλήματα, τι κάνετε;», «Πνιγόμαστε», του έλεγαν, μιλώντας για τις ζημιές.

Ο Πάνος Σκουρλέτης επισκέπτεται την περιοχή του Ζευγολακίου Μακρυνείας που επλήγη περισσότερο από τη νεροποντή, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου.

Τον υπουργό συνόδευαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου είχε πολύ έντονους διαλόγους με κάποιους κατοίκους σχετικά με τη διάθεση νερού και διάφορων ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς.

Ο Πάνος Σκουρλέτης στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα Κλεισορεύματα και στη συνέχεια σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων Αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα