Αυτοδιοικητικές εκλογές: Υποψήφιος ξανά ο Γιάννης Σγουρός


Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, όποτε κι αν γίνουν, ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της παράταξής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του που θα είναι «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική».

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε!», ο Γιάννης Σγουρός απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, χωρίς κομματικές ταμπέλες, διακρίσεις και

διαχωρισμούς, αφού όπως είπε η αυτοδιοικήση και η Αττική ενώνουν.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ Σγουρός σημείωσε ότι σε μια εποχή που κατακλύζεται από το fake, εκείνος και η παράταξή του παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στην αυτοδιοίκηση και στον καθαρό πολιτικό λόγο που εκφέρεται με μέτρο και σύνεση, χωρίς εύηχες υποσχέσεις, ανέφικτες εξαγγελίες και άνευ ορίων λαϊκισμό, πράγμα που σήμερα πληρώνει πολύ σκληρά η Αττική.

«Αυτό που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι fake. Δεν προσποιηθήκαμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε. Δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Δεν κάναμε εμπόριο ελπίδας και μετά γυρίσαμε την πλάτη στους πολίτες. Δεν χτίσαμε πελατειακές σχέσεις με το δημόσιο χρήμα. Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού. Δεν χρησιμοποιήσαμε την αυτοδιοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κομματική ιεραρχία, ούτε αλληθωρίσαμε προς την κεντρική διοίκηση. Διαχειριστήκαμε τη διοίκηση σε νομαρχία και περιφέρεια με μεγαλύτερο σεβασμό από ό,τι θα διαχειριζόμασταν τα του οίκου μας» τόνισε ο κ Σγουρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα