Αυτή είναι η νέα αντρική λέξη της μόδας


Το τελευταίο fashion week έγινε πριν ένα μήνα στη Νέα Υόρκη και τα περιοδικά μόδας γέμισαν φωτογραφίες από άντρες, που δίνουν το στίγμα όσο αφορά το ντύσιμο... εκτός πασαρέλας!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν με σαφήνεια τα trends της εποχής. Και το στυλ... με ρετρό αναφορές βρίσκεται παντού!

Στα μάτια μου ήταν ξεκάθαρο πως το παπούτσια παίζουν και πάλι καθοριστικό ρόλο στην αντρική

γκαρνταρόμπα! Τα παντελόνια σταματούν λίγο πάνω από τον αστράγαλο και το παπούτσι φαίνεται, καθορίζοντας θα έλεγε κανείς, ολόκληρο το outfit!

Ένα ακόμα αξεσουάρ που μπαίνει δυναμικά στην καθημερινότητα των ανδρών, φαίνεται πως είναι η τσάντα!

Δερμάτινες "ταχυδρόμου" ή cross shoulder τσαντάκια, backpacks... ακόμα και "μπανάνα" φορεμένη χιαστή, είναι το "must have" item για τη σεζόν που έρχεται...

Τα παντελόνια φαίνεται πως αλλάζουν γραμμή... Τα φαρδιά με πιέτες επανέρχονται αφού όπως θα δείτε και εσείς οι περισσότεροι τα επιλέγουν σε αντίθεση με τα skinny που είχαμε στο παρελθόν...

Αυτές ήταν οι μικρές δικές μου παρατηρήσεις... Η συνέχεια δικιά σας αφού το φωτογραφικό υλικό είναι αρκετό έτσι ώστε να εμπνευστείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, για το τι είναι "hot" στην αντρική μόδα της σεζόν που έρχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα