Αυτή είναι η "κρυφή" κόρη του Πούτιν που χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της (pics)


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μιλάει ποτέ για την ιδιωτική του ζωή. Με μισόλογα είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο του 2013 το διαζύγιό του με την Λουντμίλα, την μητέρα των δύο κοριτσιών του. Aλλά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε to 2014, έσπασε την ομερτά: στη σελίδα του στο facebook δημοσιοποίησε το όνομα που χρησιμοποιεί η μικρή κόρη του Πούτιν Κατερίνα Τιχόνοβα.

Η νεαρή γυναίκα είναι εξαιρετικά διακριτική και είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του

Πανεπιστημίου της Μόσχας. Ενα κοντινό άτομο της οικογένειας, το οποίο ρωτήθηκε από το Reuters επιβεβαίωσε την είδηση αλλά ανώνυμα. Οσο για τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιά είναι η Κατερίνα Τιχόνοβα. «Δεν είναι αυτό η δουλειά μου. Εγώ δουλεύω με τον Πρόεδρο, όχι με τα παιδιά του» δήλωσε.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν πριν από δύο χρόνια. Το 2015, όταν και... έσκασε η φήμη για τη μία από τις δύο κόρες που "κρύβει" ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Δύο χρόνια μετά, η είδηση δείχνει να επιβεβαιώνεται πλέον από παντού.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ροκ εν Ρολ (WRRC), υπεύθυνο για τις νομικές υποθέσεις, Μάνφρεντ Μοχάμπ, ο οποίος είπε μιλώντας στο Reuters ότι γνώριζε την Τιχόνοβα μέσω της κοινής τους δραστηριότητας στο προεδρείο της Ο. Ειδικότερα, όπως σημειώνει το πρακτορείο, όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι η Τιχόνοβα είναι η κόρη του Πούτιν, απάντησε: «Ναι, την ξέρω, ναι φυσικά», ενώ, ρωτήθηκε και δεύτερη φορά και απάντησε: «Ναι».



Ο Μοχάμπ έγινε ο πρώτος αξιωματούχος που επιβεβαίωσε δημόσια την σχέση της Τιχόνοβα με τον Ρώσο πρόεδρο, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2015 ο Αντρέι Ακίμοφ, ο αντιπρόεδρος της ρωσικής τράπεζας Gazprombank, ο οποίος ωστόσο αργότερα τις αρνήθηκε.

Όπως υπενθυμίζει το Reuters ο Αντρέι Ακίμοφ είχε δηλώσει στο πρακτορείο ότι η Τιχόνοβα είναι η κόρη του Ρώσου Προέδρου, ωστόσο αργότερα αρνήθηκε ότι έκανε τη δήλωση. Μετά το δημοσίευμα μάλιστα, η Gazprombank σε δήλωσή της ανέφερε ότι ο Ακίμοφ «εξεπλάγη και απόρησε» με τις δηλώσεις που του απέδωσε το Reuters και τόνισε ότι δεν είχε προβεί ποτέ σε αυτές.



Παρόλα αυτά, το Reuters, είχε επιβεβαιώσει την ταυτότητα της Τιχόνοβα από δύο ακόμα πηγές οι οποίες μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας.

Αφού το πρακτορείο επανήλθε με τη νέα μαρτυρία, επικοινώνησε εκ νέου με την Gazprombank αλλά και τον Ακίμοφ ωστόσο κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του να τη σχολιάσουν.

Ούτε και το Κρεμλίνο όμως ούτε και η Τιχόνοβα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του πρακτορείου να σχολιάσουν τα παραπάνω.

Το μυστήριο πάντως γύρω από την ταυτότητα της Τιχόνοβα δεν είναι τυχαίο αν υπολογίσει κανείς το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πούτιν ως πρώην πράκτορας της KGB δεν αποκαλύπτει πληροφορίες για την προσωπική του ζωή και όλα αυτά τα χρόνια δίνει αγώνα να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις δύο του κόρες, την Μαρία και την Κατερίνα.

Ποια είναι η Κατερίνα Τιχόνοβα

Κόρη του Πούτιν, χρησιμοποιεί το επώνυμο της γιαγιάς της και εργάζεται στο κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας όπου διαχειρίζεται επιχορηγούμενα επιστημονικά προγράμματα. Παράλληλα, είναι και αντιπρόεδρος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ροκ εν Ρολ, ως υπεύθυνη για τα ζητήματα επέκτασης και μάρκετινγκ.

Μόλις 31 ετών, έχει ξεχωρίσει στο ακροβατικό ροκ εν ρολ, έναν εξειδικευμένο χορό για τον οποίο εργάζεται μέσω της θέσης της στην Ομοσπονδία να προωθήσει.



Έχει παντρευτεί τον Κίριλ Σαμάλοφ, γιο ενός από τους πιο στενούς φίλους του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έκτοτε έχει κάνει περιουσία τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων χάρη στις συναλλαγές του με την μεγαλύτερη πετροχημική εταιρεία της Ρωσίας.

Το γεγονός πάντως ότι η Τιχόνοβα είναι η κόρη του Ρώσου Προέδρου φαίνεται ότι εξυπηρετεί ιδιαίτερα την Ομοσπονδία Ροκ εν Ρολ καθώς την Κυριακή, μιλώντας στο Reuters στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκοσμίου Κυπέλλου Rock'n'Roll στη Μόσχα, ο Μοχάμπ ερωτηθείς αν η προσωπική σχέση της 31χρονης ήταν ευλογία για το ακροβατικό Ροκ εν Ρολ απάντησε: «Ναι, φυσικά».



Σύμφωνα με τον ίδιο το ακροβατικό ροκ εν ρολ αναπτύσσεται χάρη στη Ρωσία. «Έχουμε ένα πρόγραμμα προώθησης που λειτουργεί σε όλες τις ηπείρους και σε πολλές χώρες. Και όλα αυτά ξεκινούν από την Ρωσία».

Σύμφωνα με τη Ρωσική Ομοσπονδία Ροκ εν Ρολ, 9.000 άτομα ασχολούνται με το ακροβατικό ροκ εν ρολ στην Ρωσία και γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν έως το 2020 άλλα 3.000 άτομα. Το άθλημα είναι δημοφιλές κυρίως στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης.



Keywords
Τυχαία Θέματα