Viral: Ήρθε το λεωφορείο... ύπνου που αντικαθιστά τα αεροπλάνα (pics)


Ακόμη και μια σύντομη πτήση με το αεροπλάνο, που διαρκεί λιγότερο από μιάμιση ώρα, στην πράξη μετατρέπεται σε έναν πεντάωρο μαραθώνιο αν υπολογίσει κανείς τη διαδρομή προς το αεροδρόμιο, την ουρά για τον έλεγχο αποσκευών, την αναμονή στην πύλη αναχώρησης, την παραλαβή της αποσκευής, τη διαδρομή από το αεροδρόμιο προς τον τελικό προορισμό.

Σύμφωνα με το reader.gr, σε αυτό ποντάρει μια εταιρεία λεωφορείων που εκτελεί νυχτερινές διαδρομές ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο και έχει σκοπό να επεκταθεί

και σε άλλες πόλεις. Με κόστος 230 δολάρια για ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής και μια διαδρομή 8 ωρών, η Cabin δεν είναι ούτε φθηνότερη ούτε γρηγορότερη από μια αεροπορική εταιρεία. Αλλά έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: τον ύπνο.

Τα λεωφορεία της αντί για καθίσματα έχουν θαλάμους ύπνου και έναν κοινόχρηστο χώρο για εκείνους που έχουν αϋπνίες – αν και προσφέρονται χάπια μελατονίνης στους επιβάτες για να τους βοηθήσουν να κοιμηθούν. Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει από το Λος Άντζελες στις 11 το βράδυ και να φτάσει στο Σαν Φρανσίσκο στις 7 το πρωί, φρέσκος φρέσκος. Η Cabin μελετά αντίστοιχα δρομολόγια όπως τα Ουάσινγκτον – Βοστώνη ή Λονδίνο Εδιμβούργο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα