Tips για αστραφτερό χαμόγελο


Μια λαμπερή οδοντοστοιχία μπορεί αμέσως να φωτίσει το πρόσωπό σας και να σας προσφέρει γοητεία.

Πολλές είνα οι γυναίκες οι οποίες καταφεύγουν σε ακριβές μεθόδους και προϊόντα προκειμένου να απαλλαγούν από τα κίτρινα δόντια. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες απλές και φυσικές μεθόδους.

Δείτε 3 μυστικά για να κάνετε τα δόντια σας λευκά χωρίς πολλή προσπάθεια…

Μαγειρική σόδα

Αυτό το πολύ δημοφιλές συστατικό που υπάρχει σε κάθε κουζίνα είναι πιθανότατα το πιο διαδεδομένο για την απόκτηση κατάλευκων δοντιών. Δρα ως ήπιο λειαντικό, που με λίγο τρίψιμο απομακρύνει από την επιφάνεια

των δοντιών όλους τους λεκέδες, καθιστώντας τα εμφανώς λευκότερα. Αναμείξτε λοιπόν ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και νερού έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια πάστα με την οποία θα μπορείτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε μαγειρική σόδα με άλλα συστατικά, όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου, κοινά γνωστό με τον όρο οξυζενέ. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε μετρημένη χρήση της μαγειρικής σόδας, διότι η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη των δοντιών.

Μηλόξυδο

Το ξύδι από μηλίτη είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να λευκάνετε τα πολύτιμα δόντια σας χωρίς χημικές ουσίες. Αν και χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με μαγειρική σόδα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του για να κάνετε γαργάρες. Ακριβώς πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας, κάντε γαργάρες με ξύδι από μηλίτη και στη συνέχεια βουρτσίστε με έναν απαλό, κυκλικό τρόπο.

Έλαιο καρύδας

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά ναι, το έλαιο καρύδας έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι έχει λευκαντικές ιδιότητες για τα δόντια. Αν και δεν έχει άμεσα αποτελέσματα στη λεύκανση των δοντιών, είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος για να διατηρήσει την υγιεινή του στόματος και να αφαιρέσετε λεκέδες από τα δόντια σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το έλαιο καρύδας έχει λαυρικό οξύ, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση λεκέδων από τα δόντια, αποτρέπει το σχηματισμό πλάκας, ενώ παράλληλα αφαιρεί τα βακτήρια. Μπορείτε να κάνετε μπούκωμα πριν από το βούρτσισμα ή να αναμείξετε λίγο στερεοποιημένο έλαιο καρύδας με λίγο αλάτι και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πάστα για να βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Αν πάλι δεν καταφέρετε να επαναφέρετε το λευκό σας χαμόγελο τότε σημαίνει πως το πρόβλημα σας είναι πολύ πιο βαθύ και θα χρειαστείτε την βοήθεια του οδοντιάτρου σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα