Tι νέα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες;


νέα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες;

Fiat 500: Και σε πεντάευρω!

Το Fiat 500 κοσμεί και χαρτονόμισμα στην γειτονική Ιταλία. Το μικρό, ιταλικό μοντέλο , μετά την απόφαση του ιταλικού νομισματοκοπείου, εξέδωσε ένα νέο, περιορισμένης παραγωγής, νόμισμα των 5 ευρώ, το οποίο απεικονίζει το πρώτο και το σύγχρονο Fiat 500.

Συνολικά θα κατασκευαστούν μόνο 4000 αναμνηστικά

νομίσματα που θα διατίθενται στην Ιταλία στην τιμή των 40 ευρώ έκαστο, δίνοντας έτσι ιδιαίτερη συλλεκτική αξία στα συγκεκριμένα νομίσματα.

VW Golf TGI: Και σε έκδοση φυσικού αερίου

Από 21.800 ευρώ κοστίζει στην ελληνική αγορά η έκδοση φυσικού αερίου του δημοφιλούς Golf. Το νέο μοντέλο κινείται με κινητήρα φυσικού αερίου 1.395 κ.εκ. που στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 110 ίππους με απόδοση ροπής 200 Nm. Η μέση κατανάλωση ανέρχεται σε μόλις 3,5 κιλά φυσικού αερίου / 100 χλμ., δηλαδή κόστος 3 ευρώ / 100 χλμ.!

Mini: Γκαζώνουν τα «πράσινα» μοντέλα της

Όχι μόνο κινούνται ανοδικά οι πωλήσεις της MINI αλλά κάθε φορά πετυχαίνει και ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων. Συγκεκριμένα, σε όλο τον κόσμο, συνολικά 271.394 Mini παραδόθηκαν σε πελάτες, αύξηση 2,8%. Σημαντικό ότι ανεβαίνει και η δημοτικότητα του πρώτου MINI plug-in hybrid, που έχει ήδη παραδοθεί σε πάνω από 2.700 πελάτες σε όλο τον κόσμο από τον Ιούνιο που λανσαρίστηκε. Επίσης, σχεδόν το ένα στα δέκα Countryman που πουλήθηκαν το Σεπτέμβριο ήταν το υβριδικό – ηλεκτρικό MINI Cooper S E Countryman ALL4.

Με φώτα που προσαρμόζονται τα Opel

Το επαναστατικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix λανσαρίστηκε στη σημερινή γενιά Opel Astra. Οι προβολείς του συμπαγούς bestseller αποτελούνται από 16 τμήματα LED (οκτώ σε κάθε πλευρά) που προσαρμόζουν αυτόματα και συνεχώς την εμβέλεια και την κατανομή της δέσμης φωτός σύμφωνα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και όταν κρίνεται αναγκαίο, απλά ΄συσκοτίζουν’ την περιοχή γύρω από τα αντίθετα ερχόμενα ή προπορευόμενα οχήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι οδηγοί δεν ενοχλούνται ενώ οι κάτοχοι Opel απολαμβάνουν άριστη ορατότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα