Synchronos Alpha: Το πρώτο ρολόι από 3D εκτυπωτή (vid)


Το Synchronos Alpha είναι το πρώτο ρολόι χειρός που προέρχεται από 3D εκτυπωτή και στοχεύει στον χρήστη που αναζητά ένα ρολόι με τέλεια εφαρμογή.

Η Synchronos αναφέρει ότι το Alpha αντικατοπτρίζει την πεποίθηση της εταιρείας ότι κάθε ρολόι οφείλει να αγκαλιάζει τη μοναδικότητα του ιδιοκτήτη του και προς αυτήν την κατεύθυνση έχει συγκεντρώσει μια ομάδα από μηχανικούς, σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες της βιομηχανίας από μεγάλες εταιρείες όπως οι Audi,

Divergent 3D και Ford.

Η διαδικασία κατασκευής κάθε μονάδας ξεκινά με τη σάρωση του καρπού του χρήστη με ένα σετ σάρωσης που η εταιρεία στέλνει στον κάθε χρήστη που παραγγέλνει το Alpha.

Μόλις η εταιρεία λάβει τη σάρωση, δίνει τα δεδομένα στο λογισμικό της, το οποίο προσαρμόζει τις διαστάσεις του ρολογιού προκειμένου να εξασφαλίσει ανατομικά τέλεια εφαρμογή. Εν συνεχεία το σχέδιο που προκύπτει από την πλατφόρμα χρησιμοποιείται για 3D εκτύπωση του πραγματικού ρολογιού.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει πρόσβαση στις πιο προηγμένες λύσεις τρισδιάστατης εκτύπωσης αλλά δεν αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η τιμή του Sychronos Alpha είναι 349 δολάρια ενώ η έκδοση από τιτάνιο κοστίζει 1.999 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα