Samsung Galaxy X: Νέο smartphone με εύκαμπτη οθόνη


Το νέο smartphone της Samsung, ονόματι Galaxy Χ, φημολογείται πως πρόκειται να είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά στις αρχές του επόμενου έτους. Σύμφωνα με πηγές, το συγκεκριμένο μοντέλο ίσως παρουσιάστει από την εταιρεία και μέσα στο 2017.

Η νέα

εκτιμώμενη ημερομηνία λανσαρίσματος λαμβάνει υπόψη την ανάπτυξη και τα μαζικά σχέδια παραγωγής της polyimide ταινίας που αναμένεται να ενσωματωθούν στο Galaxy Χ. Η polyimide ταινία είναι στην πραγματικότητα ένα βασικό συστατικό στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, λόγω του γεγονότος ότι είναι φτιαγμένο από εύκαμπτο υλικό.

Η ταινία έχει υψηλή αντοχή στην θερμότητα και την ικανότητα να παραμένει σταθερή σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Χρειάζονται περίπου τρείς μήνες για την μαζική παραγωγή και προμήθεια εξαρτημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι η ημερομηνία λανσαρίσματος για το Galaxy Χ είναι πολύ πιθανό να είναι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Οι φήμες λένε ότι το Galaxy X θα είναι ένα 5-ιντσών smartphone που θα μπορεί να μεταμορφωθεί και σε ένα tablet 7-ιντσών ή 18 εκατοστών. Η Samsung λέγεται ότι θα αναπτύξει 100.000 μονάδες αυτής της συσκευής, προκειμένου να εξετάσει την αντίδραση της αγοράς και θα αποφασίσει εάν θα απευθυνθεί στους καταναλωτές ή όχι.

Αλλά η Samsung δεν είναι ο μόνος κατασκευαστής smartphone που εργάζεται σε αυτή τη νέα τεχνολογία. Προφανώς η Apple φτιάχνει ήδη σχέδια για ένα τέτοιο τηλέφωνο και ανταγωνίζεται εναντίον του Νοτιοκορεάτικου γίγαντα με την μαζική παραγωγή του πρώτο αναδιπλούμενου τηλεφώνου στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα