PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition: Η Samsung Electronics γιορτάζει το πνεύμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων


Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει μέχρι τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018, η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμού Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Πληροφορικής, παρουσίασε το συλλεκτικό smartphone PyeongChang 2018 Olympic

Games Limited Edition. Για να επεκτείνει περαιτέρω την ολυμπιακή παρακαταθήκη της υποστήριξης των αθλητών και της Ολυμπιακής οικογένειας, η Samsung θα παρέχει τις αποκλειστικές συσκευές, οι οποίες αποτελούν μια ειδική έκδοση του Galaxy Note8, ως ενθάρρυνση στους αθλητές για να κάνουν μεγαλύτερα πράγματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, θα τους βοηθήσει να παραμένουν συνδεδεμένοι σε πραγματικό χρόνο, να καταγράφουν και να μοιράζονται τις αναμνήσεις τους με όσους βρίσκονται κοντά, αλλά και μακριά.

Σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ - IOC) και την Οργανωτική Επιτροπή της PyeongChang για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 (POCOG), η Samsung θα προσφέρει περισσότερες από 4.000 συσκευές σε όλους τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και την Ολυμπιακή οικογένεια της PyeongChang 2018, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ΔΟΕ και της POCOG, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να βασιστούν στην τεχνολογία κινητών τηλεφώνων της Samsung για να βελτιώσουν τις εμπειρίες τους και να συνδέονται πιο εύκολα. Η συλλεκτική συσκευή PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition θα περιλαμβάνει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note8, όπως την πρωτοποριακή, Infinity Display οθόνη χωρίς όρια 6,3 ιντσών που μπορεί να κρατηθεί άνετα με το ένα χέρι, το ενισχυμένο S Pen για μεγαλύτερης αποδοτικότητα, καθώς και τη διπλή κάμερα της Samsung, η οποία είναι η καλύτερη στην κατηγορία της.

Αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πίσω όψη της συσκευής PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition θα είναι επενδυμένη με λαμπερό λευκό γυαλί για να γιορτάσει το χειμώνα και τους χρυσούς Ολυμπιακούς κύκλους – εμπνευσμένους από την Ολυμπιακή Φλόγα – συμβολίζοντας το Ολυμπιακό Κίνημα με την ένωση των πέντε ηπείρων και την ενότητα σε όλο τον κόσμο.

«Σε όλη την 20ετή κληρονομιά της ως Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων, η Samsung έχει αποδείξει την υποστήριξή της στο Ολυμπιακό Κίνημα, βοηθώντας στη διάδοση του Ολυμπιακού Ιδεώδους και την ενίσχυση της συνδεσιμότητας μέσω των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών της και των καθηλωτικών εμπειριών της», δήλωσε ο Younghee Lee, CMO και Executive Vice President της Samsung Electronics. «Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους αθλητές το συλλεκτικό smartphone PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσουμε να παραμείνουν συνδεδεμένοι, να απαθανατίσουν και να μοιραστούν μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής τους».

Το smartphone PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition θα περιέχει εορταστικά προεγκατεστημένα θεματικά wallpapers από τους Αγώνες PyeongChang 2018, τα οποία θα επιτρέπουν στους παραλήπτες να παραμείνουν συνδεδεμένοι με στυλ, μέσω της πιο προηγμένης τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων της Samsung. Ως πρόσθετο στοιχείο, χρήσιμες εφαρμογές θα είναι προεγκατεστημένες για να βοηθήσουν στην καλλιέργεια της απόλυτης εμπειρίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Η δέσμευση της Samsung στο Ολυμπιακό Κίνημα επέτρεψε όλο και περισσότερες ουσιαστικές συνδέσεις μέσω καινοτόμων τεχνολογιών για κινητά τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, Thomas Bach. «Η δημιουργία μιας συσκευής Olympic Games Limited Edition της Samsung ενισχύει την κοινή επιθυμία της Samsung και της ΔΟΕ να διαδώσουν το Ολυμπιακό Ιδεώδες. Χάρη σε αφοσιωμένους συνεργάτες, όπως η Samsung, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κάθε φορά αξέχαστες εμπειρίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η Samsung θα παράσχει το Galaxy Note8 στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων

Δείχνοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της στο Παραολυμπιακό Κίνημα, η Samsung θα προσφέρει smartphones σε όλους τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018. Κάθε αθλητής των Παραολυμπιακών Αγώνων θα λάβει το Galaxy Note8 μαζί με τις θήκες που φέρουν το λογότυπο των Παραολυμπιακών Αγώνων και θα κατανοήσει πώς η πρωτοποριακή τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων μπορεί να βοηθήσει να γίνει ο ψηφιακός κόσμος πιο προσιτός σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Samsung υπήρξε Παγκόσμιος Συνεργάτης των Παραολυμπιακών Αγώνων από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ το 2010 και υπέρμαχος του Παραολυμπιακού Κινήματος, προσπαθώντας έκτοτε να εμπνεύσει το πνεύμα της προόδου και της ανθρώπινης πρόκλησης.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Samsung ξεκίνησε την ανάμειξή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως τοπικός χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988. Από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Nagano 1998, η εταιρεία επέκτεινε τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών, παρέχοντας την ιδιόκτητη πλατφόρμα της για ασύρματες επικοινωνίες και κινητές συσκευές. Αυτές οι καινοτόμες τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων παρέχουν στην Ολυμπιακή Κοινότητα, σε αθλητές και φιλάθλους σε όλο τον κόσμο διαδραστικές υπηρεσίες επικοινωνίας και πληροφόρησης και την υπηρεσία Samsung Pay. Η Samsung φιλοξενεί διάφορες ολυμπιακές καμπάνιες για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να επιτρέψει σε όλους να συμμετάσχουν στους Αγώνες μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας κινητών τηλεφώνων. Η δέσμευση της Samsung ως Παγκόσμιου Συνεργάτη Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται μέσω των αγώνων PyeongChang 2018 και του Τόκιο 2020 στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition, Samsung Electronics, Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων,PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition, Samsung Electronics, cheimerinon olybiakon agonon