Paint 3D: Η ανανεωμένη εφαρμογή ζωγραφικής των Windows 10 (video)


Νέα εποχή για την κλασική εφαρμογή Paint φέρνει η Microsoft, δίνοντας της 3D δυνατότητες! Το Paint 3D είναι ήδη διαθέσιμο στο Windows 10 Creators Update preview.

Και στο Windows 10 build 15019, η Microsoft

έχει κάνει μια αλλαγή που μας προσφέρει με μια ματιά το πώς θέλει η εταιρεία να κάνει το Paint 3D πιο ευρέως γνωστό για να υιοθετηθεί από τους χρήστες desktop.

Συγκεκριμένα η κλασσική εφαρμογή Paint έχει ενημερωθεί με ένα κουμπί που παρέχει έναν στιγμιαίο διακόπτη για να ανοίξει το Paint 3D. Σε περίπτωση που ανοίγετε μια φωτογραφία με το Paint, αλλά για κάποιο λόγο θα προτιμούσα να έχω το Paint 3D για να το χειριστεί αυτό, απλά κάντε κλικ στο κουμπί που λέει “Open Paint 3D” και είστε αυτόματα στην σύγχρονη εφαρμογή.

Το περίεργο είναι ότι όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, το Paint 3D έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά θα πρέπει ακόμη να φορτώσετε την φωτογραφία στην οποία δουλεύατε χειροκίνητα. Αυτό το νέο κουμπί είναι πιθανώς μέρος της μετάβασης της Microsoft από το Paint στο Paint 3D, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η εταιρεία θα μπορούσε να διακόψει το κλασσικό app εντελώς και να επικεντρωθεί ειδικά στην έκδοση 3D.

Προς το παρόν, όμως αυτό το κουμπί δείχνει ότι οι δύο εφαρμογές θα μπορούσαν να παραμείνουν διαθέσιμες στα Windows 10 για λίγο περισσότερο και αυτό είναι απολύτως εντάξει, επειδή υπάρχουν κάποιοι χρήστες που θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το κλασσικό app (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ).

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα