LIVE: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1 (τελικό)

20:42 6/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Κόσμος του ΠΑΟΚ έχει μπει στο στίβο του γηπέδου και το ματς δεν αρχίζει ξανά αν δεν βγουν.

84' Αλλαγή για την ΑΕΚ, ο Αλμέιδα πέρασε στο γήπεδο.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Ενρίκε αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, αφού με κεφαλιά στο 81' δίνει προβάδισμα εκ νέου στον ΠΑΟΚ.

Σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ.

73' Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ενρίκε παίρνει τη θέση του Τζάλμα Κάμπος.

70' Κίτρινη κάρτα στον Λέο Μάτος.

69' Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γαλανόπουλος παίρνει τη θέση του Πατίτο.

66' Έχει ανοίξει το ματς στα τελευταία λεπτά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ.

62' Καλό μακρινό σουτ του Τσίμιροτ, η μπάλα άουτ.

60' Μία ώρα αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Παραμένει το 1-1 με τα γκολ των Μπίσεσβαρ και Χριστοδουλόπουλου. Μοιρασμένο έως τώρα και το δεύτερο ημίχρονο.

54' Μακρινό σουτ του Γκάλο, η μπάλα έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Γλύκος.

46' Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να γυρίζει στον Πατίτο, αυτός πλάσαρε, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Μπαίνουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος. 5 τελικές η ΑΕΚ έως τώρα, 4 αυτές του ΠΑΟΚ. 56-44 υπέρ της ΑΕΚ η κατοχή στο πρώτο μέρος

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Μοιρασμένο παιχνίδι και δίκαιο έως τώρα το 1-1, που διαμορφώνεται από γκολ των Μπίσεσβαρ και Χριστοδουλόπουλου. Δείτε τα γκολ εδώ

39' Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ να μπαίνει από αριστερά, να πλασάρει και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

36' Κόρνερ του Μάνταλου, κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, άουτ

32' Νέο μακρινό σουτ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

Τραγικό το λάθος του Γλύκου στο γκολ της ισοφάρισης. Το σουτ ήταν αδύναμο, ο Γλύκος πήγε να μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά του έφυγε μέσα απ' τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα.

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Τραγικό λάθος του Γλύκου έπειτα από σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχασε τη μπάλα μέσα απ' τα χέρια του και η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 δύο λεπτά μετά το γκολ του Μπίσεσβαρ

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Τζάλμα Κάμπος ταλαιπώρησε την άμυνα της ΑΕΚ από δεξιά, πέρασε τον Τσιγκρίνσκι, γύρισε τη μπάλα λίγο πιο μπροστά από το πέναλτι και ο Μπίσεσβαρ με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

22' 52% η κατοχή για την ΑΕΚ έως τώρα, 48% για τον ΠΑΟΚ. Άκρως ισορροπημένο έως τώρα.

20' Είκοσι λεπτά αγώνα στο Βόλο, με την ΑΕΚ να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και τον ΠΑΟΚ να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

16' Κίτρινη κάρτα στον Πατίτο

14' Κίτρινη κάρτα για τον Κρέσπο

13' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Σάκχοφ έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ

10' Δέκα λεπτά αγώνα στο Πανθεσσαλικό, χωρίς κάποια σπουδαία στιγμή. Νευρικό και αναγνωριστικό παιχνίδι έως τώρα

6' Αγκωνιά του Μάτος πάνω στον Πατίτο, δεν του έδωσε κάρτα ο Κομίνης

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη σε δηλώσεις της τόνισε πως στα επεισόδια του Πανθεσσαλικού σταδίου μαχαιρώθηκε ένας οπαδός, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.

Σέντρα στο ματς

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ.

Επιτέλους... ανθρωπιά. Οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Γλύκος και Μάνταλος, άφησαν στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Παναθηναίκό.

Σαββίδης και Ασλανίδης χαιρετούν τους παίκτες των δύο ομάδων. Θερμή αγκαλιά των δύο προπονητών, Ίβιτς και Χιμένεθ. Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Δεν υπάρχει ένταση αυτή τη στιγμή στο Πανθεσσαλικό και η ατμόσφαιρα έπειτα από ώρες θυμίζει... ποδόσφαιρο.

Σταύρος Σαράφης και Θωμάς Μαύρος εμφάνισαν το Κύπελλο στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού. Στις δηλώσεις τους ευχήθηκαν κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο να είναι διασκέδαση και όχι αιτία "πολέμου".

Αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αποχωρήσει από το Πανθεσσαλικό πριν γίνει η σέντρα του τελικού, προφανώς αηδιασμένοι από όσα αντίκρισαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Όπως αποφασίστηκε, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21:00, λόγω των επεισοδίων

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

Γλύκος, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Φωτιά έπιασε στην εξέδρα της ΑΕΚ.

Νέα επεισόδια στο χώρο κάτω από τα επίσημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Bοηθοί του οι Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας), Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Τέταρτος είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθήνας).

Επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών).

Παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Επεισόδια σημειώθηκαν και κατά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, περίπου 2,5 ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις όταν έσπασαν τον κλοιό ασφαλείας και προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να επέμβουν τα ΜΑΤ.

Αμέσως έγινε χρήση δακρυγόνων, με χημικά να μεταφέρονται μέσω του αέρα εντός γηπέδου και να «χτυπούν» τον χώρο των επισήμων και των δημοσιογραφικών θεωρείων, όπου η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, όπως γράφει το sdna.gr.

Λίγη ώρα αργότερα, η ένταση συνεχίστηκε όταν πια οι οπαδοί της ΑΕΚ, με εισιτήρια στα χέρια τους αυτή τη φορά, πέταξαν μπουκάλια και πέτρες στα ΜΑΤ κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Επίσης, οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν ήδη στις θέσεις τους, πέταξαν κροτίδες στα ΜΑΤ που περνούσαν από τον στίβο του γηπέδου και υπήρξε νέα ένταση. Από τις κροτίδες που έπεσαν εντός γηπέδου μάλιστα, προκλήθηκαν και μικρές εστίες πυρκαγιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα