GOT: Όλα όσα πρέπει να θυμόμαστε πριν από την πρεμιέρα του 7ου κύκλου


Με κομμένη την ανάσα, οι χιλιάδες θαυμαστές της πολυαγαπημένης σειράς Game of Thrones περιμένουν την πρεμιέρα του 7ου κύκλου της, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017.

Ωστόσο, ο 6ος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και ακόμα και οι πιο φανατικοί ίσως έχουν κάποια κενά ή έχουν ξεχάσει κάποια από τα γεγονότα που έγιναν και που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Που βρίσκεται ο Τζον Σνόου; Σε ποιο σημείο αφήσαμε την Καλίσι με τους δράκους της και

ποια είναι τα σχέδια της σατανικής Σέρσεϊ;

Μερικά σημαντικά στοιχεία που αξίζει να θυμηθείτε:

1. Η Ντενέρις κατευθύνεται στο Γουέστερος με τον στρατό της και τους τρεις δράκους της. Δίπλα της οι σύμμαχοί της Τίριον, ο Βάρις και Μισάντεϊ. Εκτός από το στρατό και τους δράκους έχει 100 πλοία και τον Θίον Γκρέιτζοϊ.

2. Στο τέλος της έκτης σεζόν ο Μπραν είχε όραμα σύμφωνα με το οποίο είναι ο γιος της Λιάνα Σταρκ και τους Ρίαγκαρ Ταγκάριεν. Εάν αυτό ισχύει τότε ο Τζον Σνόου μπορεί να διεκδικήσει το θρόνο.

3. Η Σέρσεϊ είναι τώρα βασίλισσα στα Επτά Βασίλεια. Το ερώτημα είναι εάν οι τελευταίες της πράξεις θα τιμωρηθούν ή όχι.

4. Υπάρχει ένταση μεταξύ της Σάνσα και του Τζον Σνόου. Ο Τζον είχε υποσχεθεί ότι η Σάνσα θα ηγούνταν του Βορρά ως η Αρχηγός του Γουίντερφελ, αλλά ο Τζον ανακηρύχθηκε βασιλιάς του βορρά μετά από την περιβόητη «Μάχη των Μπάσταρδων». Τι θα συμβεί; Θα "γυρίσει την πλάτη της" στον ετεροθαλή αδερφό της

5. Τι θα συμβεί με τους Άλλους; Την ώρα που οι διεκδικητές του θρόνου ετοιμάζονται για τις μεταξύ τους μάχες, οι ζωντανοί - νεκροί προελαύνουν. Πιθανότατα να υπάρξει μία μεγάλη μάχη με πρωταγωνιστή τον Τζον Σνόου και τους "απέθαντους".

Keywords
Τυχαία Θέματα