Ford Focus RS Option Pack Edition: Πάει τρένο!

09:48 1/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Το νέο Ford Focus RS Option Pack Edition πατάει ακόμη καλύτερα με το νέο μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Το νέο μοντέλο – με την ισχύ του κινητήρα 2.3λίτρων EcoBoost απόδοσης 350 ίππων – αποκτά ακόμη πιο ενδιαφέρουσες επιδόσεις, χάρη στο νέο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD).

Η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από τις μαύρες ματ ζάντες 19 ιντσών

από σφυρήλατο αλουμίνιο που προσφέρουν αυξημένη αντοχή στις ανωμαλίες του οδοστρώματος, τις τετραπίστονες δαγκάνες Brembo με χαρακτηριστικό μπλε χρώμα RS και λογότυπο Brembo και τα μπάκετ καθίσματα Recaro.

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη έκδοση θα προφέρει ακόμα καλύτερο κράτημα και συγκίνηση στους λάτρεις της σπορ οδήγησης, με όπλο το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) της Quaife για τον εμπρός άξονα.

Δουλειά του νέου διαφορικού ότι περιορίζει τη ροπή του κινητήρα που μεταφέρεται σε ένα τροχό με μειωμένη πρόσφυση και τη κατανέμει σε αυτόν με τη μεγαλύτερη πρόσφυση για να εξουδετερώσει την ολίσθηση που μπορεί να επηρεάσει την επιτάχυνση και την ευστάθεια.

Και για τους πιο μυημένους, το Ford Performance All Wheel Drive μπορεί να μεταβάλει την κατανομή ροπής εμπρός – πίσω σύμφωνα με τις οδηγικές συνθήκες – παρακολουθώντας δεδομένα από αισθητήρες του οχήματος 100 φορές / δευτερόλεπτο και στέλνοντας μέχρι το 70% της ροπής στον πίσω άξονα.

Το Focus RS Option Pack προσφέρει επιλέξιμα Προφίλ Οδήγησης (Drive Modes) που περιλαμβάνουν το πρώτο στη βιομηχανία Drift Mode για ελεγχόμενες υπερστροφή ισχύος (ντριφτάρισμα) σε συνθήκες πίστας, το Launch Control για απόλυτες επιδόσεις κατά την εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,7 δευτερόλεπτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα