Fake Taxi: Το ταξί των οργίων κυκλοφορεί στην Αθήνα (pic)


Το Fake Taxi, που κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ανήκει σε γνωστή ιστoσελίδα ερωτικού περιεχομένου, αναζητώντας νέους πρωταγωνιστές για τα ερωτικά κλιπ, πυροδοτώντας σενάρια για σκηνές σεξ που φέρεται να έχουν ήδη γυριστεί στους δρόμους της Αθήνας.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως υποστηρίζουν ότι οι πρώτοι πελάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο γκρι ταξί με τις βρετανικές πινακίδες με προορισμό το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα οι πρώτες μαρτυρίες για τους επιβάτες κάνουν λόγο για μία αλλοδαπή καλλονή και τον σύντροφό της, οι οποίοι έχουν νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης και τις νύχτες αρχίζουν τις κούρσες... του σεξ.

«Οι πρώτοι επιβάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί στο γκρι ταξί με τις βρετανικές πινακίδες, με προορισμό το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν αντιμετωπίζουν με χιούμορ την παρουσία του ταξί του σεξ στη γειτονιά τους και καταγγέλλουν πως το ζευγάρι των παραγωγών (…) παίρνει για πρωταγωνιστές τοξικομανείς και άστεγους», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα επικαλούμενο δηλώσεις κατοίκων της Κυψέλης οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την παρουσία του ταξί του σεξ στη γειτονιά τους.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, οι αμοιβές των πρωταγωνιστών κυμαίνονται μεταξύ 100 και 200 ευρώ. Κάποιοι πάντως αντιμετωπίζουν την όλη υπόθεση με χιούμορ και σπεύδουν να φωτογραφηθούν μπροστά στο διάσημο όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα