Euroleague Fantasy: Στον "αέρα" με πολλά δώρα και πολλές αλλαγές


Το νέο Euroleague Fantasy ξεκίνησε με πολλά δώρα, αλλά και πολλές αλλαγές.

Περισσότερες από 1.000.000 ομάδες έχουν δημιουργηθεί από το 2004 οπότε και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το παιχνίδι της Euroleague.

Πλέον κάθε ομάδα θα αποτελείται από 12 παίκτες και όχι από 10, ωστόσο οι 8 θα είναι βασικοί και οι 4 αναπληρωματικοί. Οι αναπληρωματικοί θα βαθμολογούνται μόνο

αν είναι τραυματίες οι βασικοί. Ακόμη κι αν κάποιος δε συμπληρώσει και τις 12 θέσεις θα συμμετέχει κανονικά αφού το πρόγραμμα θα του προσθέτει από μόνο του τυχαία παίκτες.

Από εκεί και πέρα εκτός από τον κλασικό τρόπο της ιδιωτικής Λίγκας θα υπάρχει κι ένας επιπρόσθετος. Κάθε ομάδα θα παίζει κάθε αγωνιστική head to head με έναν εκ των αντιπάλων του σε μορφή αγωνιστικής. Κάθε αγωνιστική θα είναι και διαφορετικά τα παιχνίδια με κάθε ομάδα να συγκεντρώνει βαθμούς.

Αλλάζει τρόπο ο υπολογισμός των credits, ενώ θα υπάρχουν αρχηγοί και υπαρχηγοί οι οποίοι θα έχουν καλύτερο ποσοστό στη βαθμολογία τους.

Τα δώρα παραμένουν μεγάλα με τον νικητή να κερδίζει πλήρες πακέτο (ταξίδι, διαμονή, εισιτήρια VIP) για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα