Emmys 2017: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της 69ης απονομής των βραβείων (pics)


Emmys 2017: Η εκπομπή Saturday Night Live κέρδισε εννιά βραβεία Emmy, κυρίως για τα κωμικά σκετς της με θέμα τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έγινε εξάλλου στόχος άφθονων σατιρικών σχολίων από μέρους του παρουσιαστή της βραδιάς, του Στίβεν Κολμπέρ.

Η τελετή απονομής των μεγάλων βραβείων της αμερικανικής τηλεοπτικής βιομηχανίας διεξήχθη στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας) και

για ακόμη μία φορά οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήταν αυτές που έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις.

Τουαλέτες, κοψίματα και σκισίματα, εντυπωσιακά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα βλέμματα και να κάνουν τα φλας να αστράψουν.

Αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Σοφία Βεργκάρα, με τα διεθνή μέσα να την αποθεώνουν για την επιλογή της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα στράπλες λευκό φόρεμα στιλ mermaid δια χειρός Mark Zunino που αγκάλιαζε τις καμπύλες της, αναδεικνύοντας άψογα τη σιλουέτα της. Το λουκ της συμπλήρωσαν διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από την Lorraine Schwartz.

Η Τζέσικα Μπίελ εμφανίστηκε με μια ασημένια τουαλέτα με ανοικτό ντεκολτέ, σκίσιμο και τούλινες λεπτομέρειες του brand Ralph & Russo.

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι εμφανίστηκε και η Χάιντι Κλουμ, με το κόκκινο χρώμα τους φορέματος να εντυπωσιάζει. Το λουκ της συμπλήρωσαν τεράστια σκουλαρίκια και βραχιόλια.

Μία ακόμη εμφάνιση που κέντρισε τα βλέμματα ήταν αυτή της Νικόλ Κίντμαν με κόκκινο φόρεμα Calvin Klein.

Διαφορετική εμφάνιση έκανε η Ρις Γουίδερσπουν η οποία φόρεσε ένα μπλε blazer dress, αναδεικνύοντας τα πόδια της.

Διαβάστε επίσης: Βραβεία EMMY: Σάρωσε το Saturday Night Live στην 69η απονομή

Keywords
Τυχαία Θέματα