Disney: Με σκηνοθέτη τον Ράιαν Τζόνσον έρχεται νέα τριλογία των Star Wars


H Disney ανέθεσε μάλιστα τη νέα τριλογία του «Star Wars» στον σκηνοθέτη του «Τελευταίου Τζεντάι», Ράιαν Τζόνσον.

Μέχρι στιγμής δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες, ούτε αναφέρθηκαν προγραμματισμένες ημερομηνίες προβολής στη μεγάλη οθόνη, αλλά η ανακοίνωση της Disney για τη νέ ατριλογία του Star Wars υποδηλώνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη

της στον Τζόνσον και στην επιτυχία του όγδοου επεισοδίου «Ο Τελευταίος Τζεντάι» που υπογράφει. «Ως σεναριογράφος – σκηνοθέτης του “Τελευταίου Τζεντάι” ο Τζόνσον συνέλαβε και δημιούργησε μια δυνατή ταινία, για την οποία είναι αφάνταστα περήφανες η Lucasfilm και η Disney», ανακοίνωσε η Disney μετά την ενημέρωση που έκανε ο επικεφαλής του, Μπομπ Άιγκερ για τα κέρδη της εταιρείας κατά το τρέχον τρίμηνο.

Και διευκρίνισε ότι τα επεισόδια X-XII δεν θα αφορούν στα έργα και τις ημέρες της οικογένειας Σκάιγουοκερ καθώς «... ο Τζόνσον θα εισαγάγει νέους χαρακτήρες από μια γωνιά του γαλαξία που δεν έχει ερευνήσει ποτέ στο παρελθόν το Star Wars.» Η εταιρεία είχε προσεγγίσει τον Τζόνσον και για το ένατο επεισόδιο, το οποίο όμως ανέλαβε τελικά ο Τζ.Τζ. Έιμπραμς, δημιουργός του ««Star Wars: Η Αφύπνιση της Δύναμης».

«Περάσαμε υπέροχα συνεργαζόμενοι με τη Lucasfilm και τη Disney στον “Τελευταίο Τζεντάι”. Ο Πόλεμος των Άστρων είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη μυθολογία και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συνεισφέραμε σ’ αυτή. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μ’ αυτή τη νέα σειρά των ταινιών», τόνισαν ο Τζόνσον και ο συνεργάτης του στην παραγωγή, Ραμ Μπέργκμαν.

Από την πλευρά της η Κάθλιν Κένεντι, πρόεδρος της Lucasfilm επεσήμανε: «Λατρέψαμε όλοι μας τη συνεργασία με τον Ράιαν στον “Τελευταίο Τζεντάι”. Αποτελεί μια δημιουργική δύναμη κι ήταν μια από τις μεγάλες χαρές της καριέρας μου να τον βλέπω να δίνει ζωή στον “Τελευταίο Τζεντάι”. Ο Ράιαν θα κάνει φανταστικά πράγματα με τον λευκό καμβά αυτής της νέας τριλογίας».

Κι αν τα νέα δεν ήταν αρκετά για να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του κινηματογραφικού έπους, ο Μπομπ Άιγκερ ανακοίνωσε ότι ο αμερικανικός κολοσσός ψυχαγωγίας έχει στα σκαριά και μια τηλεοπτική μεταφορά του Star Wars.
Mετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Τζόνσον για τη νέα τριλογία οι μετοχές της Disney ανέβηκαν πάνω από 1% κλείνοντας χθες (Πέμπτη) στα 103.57 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα