Bundesliga: Αποθεώνει τον Τάσο Δώνη για το show του στο γήπεδο (vid)


Bundesliga: Ο διεθνής επιθετικός, Τάσος Δώνης ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αλλά το δοκάρι του σταμάτησε το πανέμορφο σουτ του στο 13. Ωστόσο από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του γκολ στο 42′, όταν με ωραία ενέργεια έβαλε την σέντρα από την οποία ήρθε και το γκολ της νίκης.

Η εμφάνιση αυτή του Δώνη με την Στουτγκάρδη,

ανάγκασε λοιπόν το επίσημο site της Bundesliga, να ασχοληθεί μαζί του. «Ήταν εξαιρετικός, ό,τι καλύτερο μπορούσες να δεις στο ματς της Στουγκάρδης με την Βόλφσμπουργκ, με τους αντιπάλους του να μην βρίσκουν τρόπους να τον σταματήσουν… Στο 13′ είχε δοκάρι, αλλά ήταν πιο τυχερός λίγο αργότερα, όταν έβγαλε την σέντρα για τον Ακόλο που σκόραρε», γράφει χαρακτηριστικά το επίσημο site του γερμανικού πρωταθλήματος για τον δεύτερο γιο του Γιώργο Δώνη.

Ο διεθνής άσος, αφού εντυπωσίασε με την φανέλα της Εθνικής ομάδας, αρχίζει σιγά σιγά να κάνει το ίδιο και με αυτή της Στουτγκάρδη. Οι Γερμανοί άλλωστε πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Δώνη και για τον λόγο αυτό δαπάνησαν 4.300.000 ευρώ το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν, ενώ του έχουν βάλει και ρήτρα που φτάνει τα 23 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε, πως είναι ο ποδοσφαιριστής με την υψηλότερη ρήτρα στον σύλλογο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Πηγή: gazetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα