BMW X3: Αποκάλυψη!


Η BMW X3 έχει πλέον καριέρα. Είναι το μοντέλο που πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 και έως και σήμερα έχει καταγράψει πάνω από 1,5 εκατομμύριο νέες ταξινομήσεις σε δύο γενιές μοντέλων. Τώρα, η νέα BMW X3 ετοιμάζεται να γράψει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της με μία ακόμα πιο εντυπωσιακή, δυναμική σχεδιαστική γλώσσα, ισχυρά και παράλληλα αποδοτικά συστήματα

κίνησης και πολυτελή εξοπλισμό.

Μεγαλύτερη σχεδιαστική σαφήνεια και τρεις εκδόσεις μοντέλων.

Η τρίτη γενιά της BMW X3 ακολουθεί τα χνάρια των προκατόχων της συνδυάζοντας σκληροτράχηλη εμφάνιση off-road με σπορ στυλ. Οι δυναμικές προθέσεις της νέας BMW X3 υπογραμμίζονται από μία στιβαρή μάσκα και τους προβολείς ομίχλης με εξαγωνική σχεδίαση για πρώτη φορά σε μοντέλο BMW X. Τα πίσω φωτιστικά σώματα (με τρισδιάστατη εμφάνιση και προαιρετική full-LED λειτουργικότητα που ενισχύουν το δυναμικό στυλ), η αεροτομή στην έντονα καθοδική οροφή και οι δύο απολήξεις εξαγωγής δημιουργούν ένα μυώδες πίσω τμήμα.

Νέο και πιο πλούσιο σε καλούδια και το εσωτερικό του: Ξεχωρίζει το προαιρετικό BMW Display Key, που όχι μόνο κλειδώνει και ξεκλειδώνει την BMW X3 μέσω τηλεχειρισμού, αλλά εμφανίζει και ποικίλες πληροφορίες κατάστασης του αυτοκινήτου και κάνει χρέη τηλεχειριστηρίου για το προαιρετικό βοηθητικό σύστημα κλιματισμού.

Τα επίπεδα άνεσης αναβαθμίζονται με νέες προτάσεις εξοπλισμού όπως αυτόματος έλεγχος κλιματισμού τριών ζωνών, πακέτο Ambient Air, ενεργός εξαερισμός καθισμάτων, cargo λειτουργία των στάνταρ διαιρούμενων 40:20:40 /αναδιπλούμενων πλατών πίσω καθισμάτων.

Επίσης, το σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών επιτρέπει τη διαισθητική λειτουργία ποικίλων λειτουργιών των συστημάτων πλοήγησης και ενημέρωσης / ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας κινήσεις των δακτύλων και χεριών.



Με τις εκδόσεις xLine, M Sport και Luxury Line (η τελευταία είναι προσθήκη στη γκάμα) και τα αξεσουάρ BMW Individual, η εμφάνιση της BMW X3 προσαρμόζεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα προσωπικά γούστα των πελατών.

Δύο κινητήρες diesel και τρεις βενζινοκινητήρες θα διατίθενται από το λανσάρισμα.

Τα δύο πετρελαιοκίνητα μοντέλα είναι η BMW X3 xDrive20d με 190 hp και η BMW X3 xDrive30d που αποδίδει 265 hp. Η BMW X3 20i με 184 hp είναι η πιο «μικρή» βενζινοκίνητη πρόταση. Η BMW X3 M40i 360 ίππων αποτελεί την κορυφαία πρόταση!

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά BMW Personal CoPilot που εστιάζουν στην υποστήριξη του οδηγού και την (ημι-) αυτοματοποιημένη οδήγηση, η νέα BMW X3 διατίθεται προαιρετικά με την τελευταία γενιά Active Cruise Control και το πακέτο ασφάλειας Driving Assistant Plus, που περιλαμβάνει Steering και lane control assistant, Lane Change Assistant (από Δεκέμβριο 2017) και Lane Keeping Assistant με προστασία από πλευρική σύγκρουση. Αυτή η εκτενής γκάμα συστημάτων υποστήριξης καθιστά ιδιαίτερα ξεχωριστή τη νέα BMW X3 ανάμεσα στους άμεσους αντιπάλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα