Apple: Διαθέσιμο το update iOS 10.2


Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα του iOS 10.2 update για την Apple, έναν μήνα περίπου μετά την beta έκδοση. Το update φέρνει μια σειρά από αλλαγές, νέα feaures, βελτίωση στην σταθερότητα και bug fixes.

Με το iOS

10.2 η Apple φέρνει πάνω από 100 νέα emoji, wallpapers και iMessage screen effects. Επίσης γίνεται το ντεμπούτο του νέου TV app της Apple (προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ). Η εφαρμογή ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο και σκοπός της είναι να βοηθήσει τους κατόχους Apple TV να βρουν εύκολα περιεχόμενο για να παρακολουθήσουν, να δουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν αγοράσει, σε πολλαπλές συσκευές.

Επίσης έρχεται το Emergency SOS feature με το οποίο θα μπορείς να επικοινωνείς με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πατώντας 5 φορές το power button (ξεκινώντας μια αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων). Η υπηρεσία θα είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία, Κίνα, Καναδά, Ιαπωνία, Ινδία, Ρωσία, Χονγκ Κονγκ.

Στο Music app έχουν προστεθεί μεγαλύτερα Shuffle και Repeat buttons. Δεν γίνεται επαναφορά ρυθμίσεων στην κάμερα όταν κάνεις restart στο app. Έχει γίνει βελτίωση και σε Live Photos, το News app δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης για να πας πίσω να δεις ξανά τις ιστορίες που θέλεις.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για όλες τις συμβατές συσκευές, για να γίνει το update πάτε Settings > General > Software Update, πατάτε Download και στη συνέχεια Install.

Keywords
Τυχαία Θέματα