Apple: To iPhone 7 ξεπερνά σε πωλήσεις το iPhone 8


Το νέο iPhone 8 και iPhone 8 Plus της Apple δεν δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά στην αγορά και σε αυτό οφείλεται ότι κάποιοι αναβάλουν την πιθανή αγορά νέου τους iPhone μέχρι να δοκιμάσουν και να δουν live το νέο

iPhone X που έρχεται από 3 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον χρηματιστή KeyBanc Capital Markets John Vinh που μελέτησε έρευνες παρόχων κινητής, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το iPhone 7 ξεπερνά σε πωλήσεις το iPhone 8 μέχρι στιγμής.

Το Reuters σημειώνει ότι το iPhone 7 κυκλοφορεί προς το παρόν στην τιμή των 549 δολαρίων, φθηνότερο από το iPhone 8 των 699 δολαρίων. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό και αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με μικρές βελτιώσεις για το νεότερο τηλέφωνο, όπως η ασύρματη φόρτιση και το γρηγορότερο chipset.

Ο Vinh είπε ότι τα σχόλια από τα καταστήματα που πωλούν smartphones υποδεικνύουν ότι οι πελάτες αναμένουν πραγματικά να πάρουν το iPhone X ή τουλάχιστον να συγκρίνουν πώς αν αξίζει πράγματι να δώσουν κάτι παραπάνω και να αγνοήσουν το iPhone 8. Υπάρχει επίσης ένας άλλος λόγος για την έλλειψη ενδιαφέροντος, όπως το ότι οι έμποροι λιανικής πώλησης δεν ακολουθούν την ίδια τακτική προώθησης για το νέο iPhone 8 όπως έκαναν πέρυσι, δηλαδή για το iPhone 7 έπαιξε περισσότερο διαφήμιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα