3η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Helexpo, από το "Χαμόγελο του Παιδιού"


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί την 3η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στις 7-11 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, από τις 09:00 έως τις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα workshops, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, ρομποτική με το FIRST LEGO LEAGUE, κουκλοθέατρο,

μάγοι, ζογκλέρ, μουσικά παιχνίδια, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και πολλές ακόμα εκπλήξεις, αλλά και διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».

Όσοι βρεθούν στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, θα μπορέσουν επίσης να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις του οργανισμού.

Επίσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6 μ.μ. το απόγευμα στα εγκαίνια του καταστήματος του Οργανισμού στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens (επίπεδο 3).

Το The Mall Athens διαχρονικός υποστηρικτής του Οργανισμού παραχωρεί δωρεάν το εποχιακό κατάστημα στηρίζοντας ουσιαστικά τις δράσεις, που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα