Τσίπρας στο Twitter: Η Ελλάδα εξέρχεται δυναμικά από την κρίση

“Η Ελλάδα εξέρχεται δυναμικά από την κρίση σημειώνοντας σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Σε αυτή τη πορεία προσβλέπουμε στη στήριξη των ΗΠΑ“, έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Twitter.

“Η Ελλάδα μπορεί να αναπτύξει τον

ρόλο της ως πυλώνας σταθερότητας αν απελευθερωθεί από τις θεμελιώδεις ανησυχίες στον τομέα της ασφάλειας. Γι΄ αυτό το λόγο, η στήριξη των ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα, είναι απαραίτητη“, πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Τραμπ: Λύση για το χρέος – Τρομερές ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα (video)

Δείτε επίσης: Το «τιτίβισμα» του Τσίπρα από το εσωτερικό του Blair House (εικόνες)

Δείτε επίσης: Στον Λευκό Οίκο ο Τσίπρας – «Πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα», είπε ο Τραμπ (video)

Δείτε επίσης: Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο (video)Δείτε επίσης: Τα tweets του Τσίπρα σε υπουργικό συμβούλιο και Οβάλ Γραφείο (εικόνες)

“Η Ελλάδα είναι στρατηγικός εταίρος και αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ σε μια ευαίσθητη περιοχή”, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις του στο twitter.

Η Ελλάδα εξέρχεται δυναμικά από την κρίση σημειώνοντας σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Σε αυτή τη πορεία προσβλέπουμε στη στήριξη των ΗΠΑ. pic.twitter.com/wNK7Crdw2D

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 17 Οκτωβρίου 2017

Η Ελλάδα μπορεί να αναπτύξει τον ρόλο της ως πυλώνας σταθερότητας αν απελευθερωθεί από τις θεμελιώδεις ανησυχίες στον τομέα της ασφαλείας.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 17 Οκτωβρίου 2017

Γι΄ αυτό το λόγο, η στήριξη των ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα, είναι απαραίτητη.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 17 Οκτωβρίου 2017

Η Ελλάδα είναι στρατηγικός εταίρος και αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ σε μια ευαίσθητη περιοχή. https://t.co/4L5K2S7xUP pic.twitter.com/ve9bE2lpmt

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 17 Οκτωβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα