Το σχόλιο του Σκίμπε για τους αγώνες με Κροατία στα play-offs του Μουντιάλ

Μπορεί η Κροατία να είναι πολύ δύσκολη ομάδα, όμως η Εθνική θα δώσει τα πάντα για να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας στα τελικά του Μουντιάλ του 2018.

Τα παραπάνω ανέφερε ο Μίχαελ Σκίμπε, σε δηλώσεις του προς την ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την κλήρωση των play offs της ευρωπαϊκής ζώνης τονίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο δεν φοβάται τίποτα.

«Είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Έχει εξαιρετικούς παίκτες και φοβερή επιθετική

και μεσαία γραμμή, με κάποια προβλήματα, όμως, στο ανασταλτικό κομμάτι. Θα κάνουμε το παν και θα παλέψουμε και στα δύο παιχνίδια, μπορεί και παραπάνω από 180 λεπτά, ώστε να περάσουμε στην τελική φάση».

Πρόσθεσε δε ότι «Είναι προτιμότερο που την αντιμετωπίζουμε στο Ζάγκρεμπ στον πρώτο αγώνα, κυρίως από άποψη τακτικής, καθώς αν χρειαστεί θα παίξουμε περισσότερο επιθετικά για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Σχετικά με τα πλάνα του για τους αγώνες ανέφερε τα εξής: «Σήμερα είχαμε την κλήρωση, οπότε είναι ακόμα πολύ νωρίς για τα όποια πλάνα. Θα κοιτάξω τις υπόλοιπες ημέρες που απομένουν, μέχρι τα δύο παιχνίδια, ώστε να δω ποια τακτική θα ακολουθήσουμε. Στο ποδόσφαιρο δε φοβάμαι τίποτα και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε ως εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα