«Το μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης»

Πολύ ζήτημα έγινε η παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Τούμπα χθες βράδυ, για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σάλκε και έφτασε μέχρι και τη Βουλή και τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τη μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση του δεύτερου

για την ασφάλεια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις κινήσεις της κυβέρνησης για την εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου, κατηγορώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως δεν έκαναν το ίδιο, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να συζητήσει για το ταξίδι του στο Βερολίνο και την 75λεπτη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Κύριε Τσίπρα με εγκαλέσατε γιατί σας έκανα μια επίκαιρη ερώτηση την οποία δεν θεωρήσατε και τόσο επίκαιρη. Έχετε δίκιο σε έναν βαθμό. Όμως ο πρώτος που έπρεπε να ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι ο υπουργός σας, που βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαίρου. Να είστε πιο προσεκτικός όταν κατηγορείτε κάποιους για εκλεκτικές συγγένειες με παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Η απάντηση ήρθε… πληρωμένη από τον πρωθυπουργό, ο οποίος σχολίασε ότι «η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα και σοβαρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού των Οικονομικών σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Λες και απαγορεύεται κάποιος που βρίσκεται σε διαρκή ένταση, να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δεν σταματήσατε όμως εκεί, αφήσατε και άθλια υπονοούμενα διότι βρέθηκε στη θέση των επισήμων και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι έχετε να πείτε; Γιατί δεν το λέτε ευθέως; Εκτός αν αυτό που έχετε να του καταλογίσετε, και εκεί θα συμφωνήσω μαζί σας, είναι ότι ο κύριος Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και χθες ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0».

Keywords
Τυχαία Θέματα