Το «αντίο» του ΣΚΑΪ στον Βασίλη Μπεσκένη (video)

Το πρωί της Κυριακής, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 43 του χρόνια ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής του ΣΚΑΪ, Βασίλης Μπεσκένης.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Βασίλης Μπεσκένης

Το δικό τους «αντίο» είπαν στον συνάδελφο τους και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που μετέδωσε την είδηση στο μεσημεριανό δελτίο, με τη δημοσιογράφο Βίκυ Παύλου να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ο Βασίλης υπήρξε σημαντικό στέλεχος του Ομίλου ΣΚΑΪ με πολύχρονη παρουσία στο πολιτικό ρεπορτάζ, στην αρχισυνταξία

δελτίων ειδήσεων και και στον σχολιασμό, στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του σταθμού. Διακρινόταν για την επιμονή του στη διασταύρωση της είδησης και στις λεπτομέρειες που κρύβονταν πίσω από αυτήν. Τον χαρακτήριζε η αναλυτική ικανότητα, η οξύνοια και η αφοσίωση στις αρχές της δημοσιογραφίας. Ευρυμαθής και πολυδιάστατη προσωπικότητα, ο Βασίλης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και τον πολιτικό κόσμο. Ξεχώριζε για το χιούμορ του, την αγάπη του για το διάβασμα και την αγάπη του για την ιστορία. Η απώλεια για όλους τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ είναι δυσβάσταχτη. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια» είπε με φωνή που έτρεμε.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Αναζητήσεις
αντιο βασιλη βιντεο
Τυχαία Θέματα