Τι είναι το «situationship» και ποια σημάδια δείχνουν ότι έχετε τέτοιο δεσμό

Ο όρος «situationship» θα μπορούσε να είναι συνώνυμος του «it’s complicated» όταν αναφέρεται κανείς στις σχέσεις της σημερινής εποχής. Τι ακριβώς σημαίνει;

Πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία δύο άτομα έχουν σεξουαλική επαφή, κάνουν κάποια πράγματα μαζί, αλλά δεν θεωρούν ότι βρίσκονται σε σχέση. Με άλλα λόγια αναποφάσιστοι για το τι πραγματικά έχουν μεταξύ τους. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε από το Cosmopolitan επιδιώκοντας να «εξηγήσει» μια περίεργη κατάσταση που συναντάμε συχνά σήμερα στις σχέσεις.

Ποια σημάδια

είναι αυτά που δείχνουν ότι κάποιος βρίσκεται σε μια τέτοια σχέση;

– Κοιμάται συχνά ο ένας στο σπίτι του άλλου, αφήνει κάποια πράγματα εκεί γιατί ξέρει πως θα επιστρέψει, αλλά συνήθως συναντιέστε μόνο τα βράδια.

– Δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε μελλοντικά σχέδια με τον άλλον, αρκεί αυτά να περιορίζονται μόνο στη μια εβδομάδα.

– Γνωρίζετε πως κανείς από τους δύο δεν βγαίνει με άλλους και αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την άλλη πλευρά όσο και από εσάς.

– Όταν οι φίλοι σας σας ρωτάνε γιατί δεν παραδεχέστε ότι έχετε σχέση, τους λέτε χωρίς πολλά πολλά ότι δεν έχετε και ότι δεν σας αρέσουν οι ταμπέλες

– Ανατριχιάζετε και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να συζητήσετε σοβαρά για το τι είδους σχέση έχετε ή για το μέλλον αυτή της σχέσης.

– Θεωρείτε πως δεν επιτρέπεται να στενοχωρηθείτε αν ο δεσμός αυτός καταλήξει σε τραγωδία.

– Δεν παραδέχεστε ότι είστε ερωτευμένοι.

– Δεν έχετε σχέσεις με συγγενείς ή φίλους του άλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα