Θρίλερ 44χρονης: Αναγνωρίστηκαν δύο άτομα που την εκβίαζαν-Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν

“Το όχημά της έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα”, υποστηρίζει μάρτυρας που φοβάται να καταθέσει στην αστυνομίαΕάν ευσταθεί ο ισχυρισμός, ποιοι ήταν στα δύο αυτοκίνητα;Ακόμα, ποιοι την παρακολουθούσαν και ποιοι την εκβίαζαν

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μυστηριώδους δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς νέες μαρτυρίες ρίχνουν περισσότερο φως στα σκοτεινά σημεία προκρίνοντας εκ νέου το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Μετά τις μαρτυρίες ψαράδων, που υποστήριξαν πως η 44χρονη έφτασε στο μοιραίο σημείο, στην παραλία του Λούρου, μαζί με δύο άγνωστους άνδρες και ακολούθησε καυγάς, ένας ακόμα κάτοικος της περιοχής έρχεται να συμπληρώσει.

Δείτε επίσης: Μάρτυρας «κλειδί» δίνει νέα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης – Τι λέει ο σύντροφός της

«Το Σαββάτο των Φώτων ήμουν στο χωριό γιατί μένω στην Αθήνα. Από τις 16.00 μέχρι τις 16.45 επειδή έφευγε ο αδερφός μου να πάει στα χωράφια, το αυτοκίνητο της εκλιπούσας πέρασε από το χωριό. Πέρασα ακριβώς μπροστά μου. Γύρισα και το κοίταξα. Θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα αρχικά της πίσω πινακίδας. Επειδή εκείνη τη Δευτέρα μίλησα με τον αδερφό μου, τον πήρα τηλέφωνο γιατί είχα επιστρέψει στην Αθήνα και τον ρώτησα τι ώρα ακριβώς έφευγε τη συγκεκριμένη μέρα, το Σαββάτο, για τα χωράφια. Μου λέει περίπου 5 παρά ήταν η ώρα», είπε ο κάτοικος της περιοχής στο Live News του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.



Δείτε επίσης: Η οικογένειά της 44χρονης Ειρήνης κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν

Όπως μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε αλλά φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία.

Μάλιστα, μια γυναίκα έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα: «Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

Εάν ευσταθεί ο ισχυρισμός, ποιοι ήταν στα δύο αυτοκίνητα;

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Ποιοι την παρακολουθούσαν και ποιοι την εκβίαζαν

Σύμφωνα πάντα με το Star, τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Έτσι, θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα όμως το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία, σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών.

Δείτε επίσης: Μαρτυρία κυνηγών ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης (video)

Δείτε επίσης: Εξελίξεις στο θρίλερ με τη 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Ενεργοποίησαν το Viber της

Σε κάθε περίπτωση, τα δυο πρόσωπα (με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα) έχουν αναγνωρισθεί. Μάλιστα, φέρονται να έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις. Όπως μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές καθώς η 44χρονη είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με τη 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Δάνεισε 100.000 ευρώ στον γιατρό; (video)

«Δεμένη με χειροπέδες η Ειρήνη»

Η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή για να διερευνήσει την υπόθεση. Ο Κώστας Σπύρου, μιλώντας στην Espresso υποστηρίζει πως η αδικοχαμένη μητέρα τριών παιδιών ήταν δεμένη με πλαστικές χειροπέδες σε «στάση προσευχής».

Δείτε επίσης: Βρήκαν άγνωστη ουσία στον λαιμό της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία

Συγκεκριμένα, είπε πως τα χέρια της Ειρήνης Λαγούδη ήταν δεμένα με tire ups που χρησιμοποιούνται για το δέσιμο των καλωδίων. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τα χέρια της ήταν μπροστά στο στήθος της και ότι ενδεχομένως δεν βρέθηκαν σημάδια στους καρπούς της, είτε επειδή το θύμα έφερε εγκαύματα, είτε γιατί φορούσε μακριά μανίκια.

Δείτε επίσης: «Δολοφονία 100% ο θάνατος της 44χρονης στην Κατοχή», λέει ιδιωτικός ερευνητής

«Βρήκα στον τόπο του εγκλήματος κάτι πλαστικές χειροπέδες. Κοιτάζοντας και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το θύμα, συμπεραίνω ότι ήταν δεμένη και σε στάση προσευχής», ανέφερε προκρίνοντας το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε επίσης: «Τα χέρια της 44χρονης ήταν δεμένα με χειροπέδες» (video)

Μήνυση κατ’αγνώστων για ανθρωποκτονία

Την ίδια ώρα, μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν οι δικηγόροι της οικογένειας της 44χρονης.

Όπως δήλωσε ο Κώστας Ζώης δικηγόρος συνεργάτης του Βασίλη Ταουξή, στο Agriniosite.gr: «Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα επιπλέον στοιχεία. Επίσης κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών».


Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη 44χρονη – Στο φως νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)

Πηγές: Epsilon, Star, Agrioniosite.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα