Θέσεις γιατρών στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης

Ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης καλεί τους / τις ενδιαφερόμενους/ες ιατρούς του κλάδου Ε.Σ.Υ., με βαθμό Διευθυντή, των κάτωθι ειδικοτήτων:

1. Ορθοπεδικής

2. Νευρολογίας

3. Αναισθησιολογίας

4. Παθολογίας

που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά, μετά από κλήρωση, ως μέλη-εισηγητές στα Συμβούλια Προσλήψεων – Κρίσεων Ιατρών με ανοιχτές προκηρύξεις στη διαδικασία πλήρωσης των κάτωθι θέσεων με βαθμό Επιμελητή Β, ως ακολούθως:

για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
«Άγιος Παύλος», πλήρωση τριών (3) θέσεων, ήτοι:

1. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Ορθοπεδικής

2. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Νευρολογίας

3. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Αναισθησιολογίας

για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, πλήρωση μιας (1) θέσης, ήτοι:

1. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Παθολογίας

και έχουν την ίδια με την κρινόμενη θέση ειδικότητα, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον ορισμό δύο (2) μελών- εισηγητών και των αναπληρωτών τους ανά ειδικότητα και ανά Νοσοκομείο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση/δήλωση για περισσότερες από μία θέσεις, μέσα στο χρονικό διάστημα των εφτά (7) ημερών, ήτοι από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, αυτοπροσώπως στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, (Αριστοτέλους αρ.16, Θεσσαλονίκη) στον 5ο όροφο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 07:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ. Επιπλέον μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις/δηλώσεις ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στην ταχυδρομική διεύθυνση: 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης για τα Συμβούλια Προσλήψεων Κρίσεων Αριστοτέλους αρ. 16 Τ.Κ.: 546 23 Θεσσαλονίκη με την προϋπόθεση η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή η σήμανση της εταιρείας ταχυμεταφοράς να είναι όχι αργότερα από την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017.

Δίνεται η δυνατότητα αποστολής της αίτησης/δήλωσης και με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στον αριθμό 2313-327833, υπό την προϋπόθεση να ενημερωθεί τηλεφωνικά η Διεύθυνση Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (2313-327896) της Δ.Υ.Πε., προκειμένου να επιβεβαιωθεί η λήψη της αίτησης / δήλωσης.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα