Θέσεις εργασίας στο έργο REACT Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών Ν. Θεσσαλονίκης ανακοινώνει εκ νέου τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα των κάτωθι ειδικοτήτων, για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου έργου «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki) της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με το Δήμο Θεσσαλονίκης (στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών), κατά

το μέρος των αρμοδιοτήτων που αφορούν στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΠΕ Μεταφραστών1 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στo Γραφείο Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Μέριμνας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ι. Μιχαήλ 1 & Στρατηγού Σαράφη γωνία, 566 25, Συκιές. Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313-329.538, 2313-329.585, 2313-329.596.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 17/07/2017 έως 26/07/2017 (10 ημερολογιακές ημέρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα