Τα λεοπάρ παπούτσια της Μέι και το χαμόγελο του Κόρμπιν: Οι αρχηγοί στις κάλπες (εικόνες)

Από το πρωί της Πέμπτης οι αρχηγοί των κομμάτων της Βρετανίας καταφτάνουν στα προεκλογικά κέντρα και ρίχνουν την ψήφο τους.

Τα φώτα της φωτογράφων, όπως είναι φυσικό, έπεσαν πάνω στην Τερέζα Μέι και στον κυριότερο αντίπαλό της, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Τα λεοπάρ παπούτσια της Μέι

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στις 9, πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η Τερέζα Μέι, μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιπ, σε εκλογικό κέντρο του Maidenhead, όπου έφτασαν με την πρωθυπουργική Jaguar.

Οι

φωτογράφοι, όπως πάντα, εστίασαν στις στιλιστικές επιλογές της πρωθυπουργού, ειδικά στα παπούτσια, που έκλεψαν την παράσταση.

Ο χαμογελαστός και ευδιάθετος Κόρμπιν

Χαμογελαστός και ευδιάθετος έφτασε στο εκλογικό κέντρο του Ίσλινγκτον με μπλε σακάκι και κόκκινη γραβάτα ο Τζέρεμι Κόρμπιν, επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος.

Μόλις βγήκε από το εκλογικό κέντρο ο Τζέρεμι Κόρμπιν ανέφερε στους δημοσιογράφους:

«Σας ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε σήμερα. Είναι μία ημέρα δημοκρατίας. Μόλις ψήφισα. Είμαι πολύ υπερήφανος για την προεκλογική μας εκστρατεία».

Η επεισοδιακή άφιξη του Τιμ Φάρον

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Τιμ Φάρρον, επικεφαλής του κόμματος Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, καθώς δύο δημοσιογράφοι «πιάστηκαν στα χέρια» για το ποιος θα καταφέρει να τον φωτογραφίσει πρώτος.

Ευδιάθετος έφτασε στο εκλογικό κέντρο και ο Πολ Νούταλ

Ο Πολ Νούταλ, ηγέτης του δεξιού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), ψήφισε χαμογελαστός και κεφάτος, παρ’ όλο που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν πολύ μικρά ποσοστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα