Τα φράγκα και ο Φράνκο

*** Ο Ραχόι αποφάσισε να αντιμετωπίσει το δημοψήφισμα στην Καταλονία, με συλλήψεις στελεχών της καταλανικής κυβέρνησης και αυξάνοντας τις δυνάμεις της εθνοφυλακής. Αν δεν πειστούν το επόμενο βήμα θα είναι να εμφανιστεί με t- shit “Φράνκο ζεις, εσύ μας οδηγείς”

*** Οι δάσκαλοι της Ν.Δ. επιτίθενται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λένε ότι οι εξαγγελίες του δεν είναι το όραμά τους για την Παιδεία.
Λογικά στην επόμενή του συνέντευξη θα προτείνει την ευθανασία για τους συνδικαλιστές εκπαιιδευτικούς.*** Πέρασαν γύρω στα λεπτά που ο Βασίλης Κικίλιας δεν ζήτησε την παραίτηση Κουρουμπλή και ο Κουρουμπλής δεν δήλωσε “δεν παραιτούμαι και αρχίσαμε να ανησυχούμε για την υγεία και των δύο.*** Στην Κεντροαριστερά σκέφτονται να αναβάλλουν την ψηφοφορία για τον Φεβουράριο, γιατί διαπιστώθηκε ότι οι μισοί υποψήφιοι δεν έχουν καν τάμπλετ για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά. Ίσως κληθεί να βοηθήσει ο Γιώργος Παπανδρέου που οι φήμες λένε ότι διαθέτουν περισσότερα και από το “Πλαίσιο”.*** H Eldorado ανακοίνωσε ότι δεν φεύγει από την Ελλάδα. “Σαν την Χαλκιδική δεν έχει” δήλωσαν ανώτατα στελέχη της.*** Η Μέρκελ ετοιμάζεται να κάνει περίπατο στις εκλογές. Ας ευχηθούμε να μην είμαστε εμείς το …πλακόστρωτο
Keywords
Τυχαία Θέματα