Τα «έσπασαν» στο πλατό Τζανακόπουλος και Παπαδάκης (video)

Στιγμές μεγάλης έντασης, μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Γιώργου Παπαδάκη, έζησαν οι παρευρισκόμενοι στο πλατό της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”.

“Είναι πολύ εύκολο για εσάς κάθε πρωί από την τηλεόραση να πυροβολείτε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι ανάλγητη. Μου είπατε ότι είμαστε υποκριτές πριν λίγο“. Αυτή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε σχόλιο του Γ. Παπαδάκη, που άναψε το φιτίλι.


“Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής δύσκολο και κάνουμε ότι μπορούμε για να αμβλύνουμε τις κοινωνικές συνέπειες αυτού του προγράμματος” είπε ο Δ. Τζανακόπουλος,

ενώ συνέχισε λέγοντας «εσείς ο ίδιος θα πυροβολούσατε πάλι αν πηγαίναμε σε μια διαπραγμάτευση μετωπικής σύγκρουσης και λέγαμε ότι τίποτα από αυτά δεν εφαρμόζεται αν δεν υποχωρήσουν οι θεσμοί. Εσείς είσασταν κάθε μέρα εκείνος, τότε που η κυβέρνηση διαπραγματευόταν, που βγαίνατε και λέγατε ότι οδηγούμε τη χώρα στα βράχια, ότι διαλύουμε την ελληνική οικονομία. Τα ίδια και στη β’ αξιολόγηση και στην α’ αξιολόγηση, επομένως ο χαρακτηρισμός υποκριτής σας επιστρέφεται».


Η κόντρα συνεχίστηκε σε πολύ υψηλή ένταση όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θυμήθηκε την εποχή του δημοψηφίσματος. «Έχετε ξεχάσει το καλοκαίρι του 2015 και τη στάση όλων σας εσάς συμπεριλαμβανομένου, την περίοδο του δημοψηφίσματος που η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να συγκρουστεί μετωπικά με τους δανειστές. Σας βολεύει να τα ξεχνάτε αυτά για να μπορείτε κάθε πρωί να πυροβολείται επί δικαίων και αδίκων. Διαγράφετε την διαπραγμάτευση, τις πολιτικές συγκρούσεις. Διαγράφετε το ότι αυτή η κυβέρνηση ήταν η μοναδική που έφτασε στα ακρότατα όρια για να μπορέσει να επιτύχει μια καλύτερη συμφωνία”, τόνισε με νόημα ο Δ. Τζανακόπουλος, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του απαντάει πως “εδώ ασχολούμαστε με θέματα της καθημερινότητας, δεν κάνουμε εδώ υψηλή ανάλυση”

Keywords
Τυχαία Θέματα