Συνεχίζεται το «πινγκ πονγκ» Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη και ΠΑΣΟΚ

Σε απάντηση στο άτυπο σχόλιο κύκλων του ΠΑΣΟΚ προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η πρωτοβουλία «Ώρα Αποφάσεων» στην οποία δραστηριοποιούνται η Άννα Διαμαμντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.

«Σε μια στιγμή που η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε πνεύμα δημιουργικής ανατροπής και

ενότητας, πιστεύουμε ότι τα υβριστικά σχόλια πανικού ανώνυμων κύκλων για την πρότασή μας δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ», επισημαίνεται και τονίζεται:

«Εμείς αναλάβαμε την ευθύνη και καταθέσαμε μία ολοκληρωμένη πρόταση, δημόσια και καθαρά. Δεν χωρίσαμε τα κόμματα και τους φορείς σε προσκαλούντες και προσκαλούμενους. Να συνδιαμορφώσουμε επιθυμούμε».

Η πρωτοβουλία «Ώρα Αποφάσεων», σημειώνει ότι δεν τέθηκε ως εναρκτήρια προϋπόθεση η διάλυση κομμάτων όπως τελείως παραπλανητικά και ψευδώς ισχυρίζονται οι δήθεν ανώνυμοι κύκλοι. «Θέσαμε ζήτημα παύσης της πολιτικής τους λειτουργίας ως αυτονόητη και λογική κατάληξη μετά την δημιουργία του Νέου Ενωμένου Προοδευτικού Κινήματος», αναφέρει και προσθέτει ότι θα ήταν «σκόπιμο να ξαναδιαβάσουν ψύχραιμα την πρότασή μας με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των προοδευτικών πολιτών κι όχι το άγχος για την διατήρηση προσωπικών ρόλων. Εμείς θα αναμένουμε τις επίσημες απαντήσεις των οργάνων των κομμάτων και των σχηματισμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα