Συκοφαντικά δημοσιεύματα καταγγέλλει ο αδελφός του Κώστα Σημίτη

Ο καθηγητής Σπύρος Σημίτης, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με γραπτή του δήλωση χαρακτήρισε ως απαράδεκτα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον ίδιο σχετικά με διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης.

Συγκριμένα αναφέρει:“Οι ισχυρισμοί που προβλήθηκαν και πάλι σε ορισμένα δημοσιεύματα, για διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης που σχετίζονται με εμένα, είναι όπως ήδη είχα δηλώσει στις 3/7/2017 απαράδεκτοι, συκοφαντικοί και εξυπηρετούν προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες έρευνες θα το αποδείξουν”.

Τα δημοσιεύματα εμφανίζουν

τον κ. Σημίτη να θεωρείται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, ως ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος προερχόμενου από δωροδοκίες, μέσω offshore εταιρείας με διαχειριστή τον ίδιο.

Στο θέμα παρενέβη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος, σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη συμμετοχή του στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, υπογράμμισε:

«Πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει να υπονομεύσει τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης. Δεν θα το πετύχει.»

Keywords
Τυχαία Θέματα